ásványok hatásai, angelit hatása

Angelit hatása

Angelit

Az Angelit kő mindig emlékeztet arra, hogy sosem vagy egyedül, mert az angyalaid mindig veled vannak. Erősíti a lelkierőt, segít abban, hogy kapcsolatot alakítsunk ki az Univerzum magasabb hatáskörével, miután ez megtörtént észrevehetően javul a mentális és pszichés egészségünk. Enyhíti a szorongás és a depresszió tüneteit, nyugodtabbak és energikusabbak leszünk. Nehéz időkben megnyugtat és támogat. Segít az optimális testsúly kialakításában és hogy kimondjuk a véleményünket. A lelki fájdalmakat csillapítja, gyógyítja.

A kő segít, hogy másokkal egészséges kommunikációt tudjunk kialakítani. Az empátia készségünk fejlődik, ezért a baráti, szerelmi, családi kapcsolatainkat magasabb szintre emeli. A kőnek megnyugtató hatása van ránk, segít a félelmek legyőzésében és az életünkben keletkezett elakadások megszüntetésében.  Segít a feszültség, a stressz és a harag enyhítésében, megkönnyíti a megbocsájtást. Erősíti a telepátia képességünket és segít, hogy tisztábban lássuk a dolgokat.

Az Angelit lágy két színe megnyugtató, harmóniát egyensúlyt hoz életünkbe.

Energiái segítenek a bánat, a bűntudat, és ha veszteség ér minket, ezeknek az érzelmi fájdalmaknak a feldolgozásában. Segíti a nyugodt álmot és hogy ébredés után jobban emlékezzünk álmainkra. A kő energiái segítenek, az együttérzésben és a szeretettel való kommunikációban. Hatékony kő a személyes spirituális fejlődésünkhöz, melyet sokan szeretnének elérni a modern társadalomban.

Megteremti a béke és a nyugalom érzését. Segít elengedni a régi fájdalmakat és hogy más nézőpontból lássuk a helyzeteket. Az Angelit gyógyító energiái fokozzák a tudatosságot, segít, hogy bízzunk magunkban. Ez a saját kérdéseink megválaszolását segíti elő és a sebezhetőségünket is megnyugtató energiával védelmezi.

Csakra: Torokcsakra

Csillagjegy: Vizöntő

Angelit ásványt tartalmazó karkötőink