ásványok hatásai botswana achát

Botswana achát hatása

Botswana achát

A  Botswana achát a szenvedély köve. Segít megoldást találni arra, hogy a káros szenvedélyeinket könnyebben letegyük, hiszen rávilágít miért használjuk ezt a pótcselekvést. Szembesít a félelmeinkkel és a problémáinkkal és segít, hogy megtaláljuk a megoldást rájuk. Együtt rezeg az elménkkel, ezért a kreativitás köve is. Minden csakrához kapcsolódik, ezért a bőr gyógyítója is. Szembesít a rossz érzelmek kiváltó okával, segít feldolgozni és a helyes úton továbbhaladni.

A Botswana achát egy kiváló kő, mely kiegyensúlyozhatja a fizikai, érzelmi és szellemi energiát. Belső stabilitást ad, különösen akkor ha úgy érezzük, minden körülöttünk szétesik. Erőt és bátorságot ad a kihívások közepén és megnyugtat minket. Fokozza a koncentrációt, az elemzési készségeket és a hibák felismerését. Önbizalmat és biztonságérzetet ad. Védő és szerencsés kő, hiszen sok jó szerencse energiát vonzza. Támogatja  a pénzügyi helyzeteinknek pozitív változását. Bátorságot ad, hogy merjünk kockázatot vállalni és a céljainkat elérjük.

A kő nyugtató energiája segít a fájdalom, vagy a magányosság kezelésében.

Fizikai és mentális betegségek gyógyításában segít. Kedvező a szív és az erek számára, erősíti a szívizmot. Növeli a termékenységet és kiváló kő a terhesség alatt. Megszabadít a testben lévő méreganyagoktól, gyógyító energiái jó a szem és a bőr számára. Erősíti az immunrendszert és az idegrendszert, segíti az agyban az oxigénellátást, egészségesebb keringést hoz létre. Kiváló kő azok számára, akik a függőségükről szeretnének lemondani, például a dohányzásról, alkoholról leszokni.

Csakra: Gyökércsakra

Csillagjegy: Kos

Botswana achát ásványt tartalmazó karkötőink