ásványok hatásai fluorit

Fluorit hatása

Fluorit

A Fluorit hatása, hogy segít a test és a szellem méregtelenítésében, hogy újra felfedezhessük a boldogság útját. Megteremti a kreativitást és új lehetőségeket nyit meg az elme számára, erősíti az intuíciót. A diákok kiváló köve, mert serkenti az agysejtek elektromos töltését. Arra ösztönzi mindkét agyféltekét, hogy összhangban működjenek. Segít a lényegre összpontosítani, a koncentrációt és a döntések meghozatalát. A Fluorit hatása közé tartozik még, hogy megszabadít a stresszes gondolatoktól, feszültségtől és pozitív gondolkodáshoz segít hozzá.

Ez egy erős kristály, amely segít megszabadulni a negatív energiáktól, enyhíti a feszültséget és az aggodalmat, nyugalmat hoz életünkbe. Fizikailag, mentálisan és érzelmileg felkészít arra, hogy legyőzzük az akadályokat. Feltölt egy nyugtató energiával, amely segít, hogy a kilátásainkat optimistábban lássuk és  magabiztosabban kezeljük.

Erőt ad, hogy felszabadítsuk az érzelmeinket. Segít kifejezni a bánatot, haragot, félelmet, anélkül hogy megbántanánk partnerünket. Erőt ad a negatív minták, szokások, viselkedések elengedéséhez. Más kövekkel kombinálva, felerősíti a kristályok erejét. Nagyon jól használható meditációs kőként, mert segíti a befelé fordulást és a koncentrációt. Segít hogy hálásak legyünk a legkisebb dolgokért is és hogy észrevegyük az áldásokat körülöttünk.

A Fluorit hatása a testre: kedvezően hat a szív és torok problémákra, segíti az emésztést, a méregtelenítést.  Erősíti az immunrendszert,  a csontokat, fogakat és fokozza a szervezet gyógyító képességét.

A Fluorit segít megszabadulni a stressztől, félelmektől, aggodalmaktól és hozzásegít minket ahhoz hogy boldogok és sikeresek legyünk.

Csillagjegy: Vízöntő, Halak

Csakra: torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra

Hegyikristályt tartalmazó karkötőink