Ásványok hatásai, Gránát hatása

Gránát ásvány hatása

Gránát

A Gránát szilárdsága miatt, az erős alapok köve. A hűség és a barátság biztos támasza. Felébreszti a szerelmet, boldogságot hoz a családi kapcsolatokban. Energiát ad, erősíti az immunrendszert. Csillapítja a szorongást, segít a nehéz időszakokon átlendülni. Segít a gátlások felszabadításában és az önbizalom erősítésében. Bíborvörös színe a szeretetet, szerelmet szimbolizálja. Tartós stabil és biztonságos kapcsolatokat eredményez. Segíti hűségessé és elkötelezetté tenni a kapcsolatot. Segít a megtört szív gyógyításában és a fájdalmas érzelmek enyhítésében. Segít túlélővé válni, megmutatja, hogyan tudunk a nehézségek ellenére előre haladni.

A Gránát megtisztítja  a testet, lelket, szellemet. Megtisztítja a test energiáit, megszabadulva a méreganyagoktól, és helyreállítja az egész testet. Elősegíti a magasabb gondolkodást, amit a kreativitásunk kibontakoztatásában hasznosíthatunk. Érzelmi stabilitást nyújt, ez bizalmat ad, hogy félelem nélkül mozogjunk az életben. Inspirál, vitalitást ad, hogy következetesen dolgozzunk a céljainkért. Segít a gondokon átlendülni és csak a jó dolgokra koncentrálni.

A Gránát bátorságot és erőt ad, hogy pozitív és inspiráló módon szembesüljünk a kihívásokkal.

Kiváló kő a meditációhoz és a tudatos gondolkodás eléréséhez. Segít minket összekapcsolni, a magasabb spirituális energiákkal. A kő védő energiái, megvédenek minket a rémálmoktól, de az utazások alatt is védelmet nyújtanak. A kő energiái növelhetik a siker esélyét, az üzleti életben, mert erősíti a motivációt és az ihletet. Mindig emlékeztetni fog arra is, hogy alázatosak maradjunk és mindig hálásak legyünk.

A Gránát hatásai a testre: hasznos a szív- érrendszeri problémák esetén, a vérnyomást normalizálja és szabályozza a szívritmust. Nagyon jó kő a tisztításhoz, méregtelenítéshez, különösen a vér, szív, tüdő esetében. Segít a szervezet regenerációjában és javítja az anyagcsere funkciókat. a Gránátról ismert, hogy enyhíti az ízületi gyulladással és reumával kapcsolatos fájdalmakat. Segít megszabadulni a negatív energiáktól és pozitívvá változtatja.

A Gránát egy védő talizmán, amely nemcsak erős és szép, hanem elegáns is.

Csakra: gyökércsakra

Csillagjegy: Kos, Ikrek, Oroszlán

Gránát ásványt tartalmazó karkötőink