Ásványok hatása, Hegyikristály hatása

Hegyikristály hatása

A Hegyikristály feltételezett pozitív hatásai

A hegyikristály képes minden kő hatását erősíteni. A pozitív gondolkodás, a tisztaság és a szeretet köve. Segít a kitűzött céljaink elérésében, megnyitja az elmét és megszünteti az energiablokkokat. Ezzel segítve a szabad energiaáramlást egész testünkben. Erős és tiszta kapcsolatokhoz segít minket hozzá. Egyensúlyba hoz, mivel a negatív energiát taszítja a pozitív energiát pedig vonzza.

A Hegyikristály a nehéz időkben annyi erőt képes adni, hogy a saját elvárásainkat is meghaladjuk. Ideális a problémák kezelésére, és segít megoldást találni rájuk. Nyugtató hatása révén, gyakran használják a stressz kezelésére és a nyugodt pihenés elősegítésére. Bárki aki viseli a kristályt, igazságos és egyértelmű döntéseket hoz.

Harmonikus rezgéseinek köszönhetően, pozitív hatást gyakorol minden csakrára és tisztítja az aurát.
Nagyon hasznos kő a negatív energiák és az elektroszmog ellen. A kristály minden olyan energiát erősít, amellyel kapcsolatba lép, beleértve az összes ásvány energiáját is és folyamatosan továbbítja azt, a Föld elektromágneses mezejébe.

A hegyikristály a hét csakra központi köve.

A Hegyikristályt gyógyító kőnek is nevezik, különleges feltételezett gyógyító képességei miatt. A kristálynak pozitív hatása van minden szervre és stabilizálja a vérnyomást, a keringést és az idegrendszert. Tisztító és gyógyító hatása van az artériákra és az erekre. Megnyugtatja az idegrendszert, miközben stabilizálja a szív és az érrendszert. Nyugtató hatással lehet a fejfájásra, a hátfájásra, a végtagok fájdalmára és a menstruációs panaszokra. A különböző bőrbetegségekre is jótékony hatással van, de még a túlsúly is könnyebben korrigálható vele. Az elzsibbadt testrészek újra aktiválódnak, erősödnek, az emésztési problémákat gyógyítja.

Tudtad?
Az amerikai indiánok, Hegyikristályt helyeztek el a csecsemők fekhelyében, hogy megvédjék őket minden gonosztól. A buddhisták, hisznek a kristály erejében, hogy meditálás során, teljes megvilágosodást kapnak tőle.

Csakra: minden csakra

Csillagjegy: minden csillagjegy

Hegyikristályt tartalmazó karkötőink