ásványok hatásai, krizokolla hatása

Krizokolla hatása

Krizokolla

A kommunikáció köve, lényege a kifejezés és a tanítás. Hangsúlyozza, hogy a szavaink és a cselekedeteink a körülöttünk élőkről szólnak. Az együttérzésre segíti ráhangolódni, hiszen a szeretet legtisztább energiájával vibrál. Tökéletes az érzelmi kötelék megerősítésére, a megbocsátás és a béke köve. Ösztönzi az inspirációt és a kreativitást, stabilitást és nagy belső erőt biztosít. A munkahelyi stressz csillapításának legjobb receptje. A kihívásokkal szemben erőt ad, lehet az szakítás, vagy munkahely elvesztése, csillapítja a fájó érzelmeket és segít tovább lépni. Az új kezdetekre inspirál és segít az álmaink megvalósításában is.

A kő energiája gyengéd, harmonikus módon működik. Segít a félelem, bűntudat, szorongás enyhítésében és reményt hoz. A krizokolla egy lelki zseblámpa, amely megvilágítja az élet sötét területeit és segít felszínre hozni azt. Segít a negatív gondolatokat megvizsgálni, majd elengedni őket. Egy nagyon hasznos mert segít kifejezni az érzelmeinket, az önkifejezés és a kommunikáció köve. Enyhíti a stresszt és az érzelmi feszültséget. Segít hogy a nehéz helyzeteket pánik nélkül kezeljük, ezért boldogabbá és nyugodtabbá válunk.

Javítja a kommunikációs készségeket, segíti a tanulást és a tanítást is, ezért a tanárok, diákok sikeres ásványa.

A Krizokolla segít gyógyítani, a hát a tüdő és a gyomor betegségeit. Enyhíti a reumát, az ízületi gyulladást és enyhíti az ízület fájdalmait. Segít még a magas vérnyomásban, az inzulin termelésben, a pajzsmirigy problémákban. A nőiesség megélésében, a PMS legyőzésében és az egészséges magzati fejlődésben.

A krizokolla egyik tulajdonsága az ókor óta ismert. Segít az elszigetelt embereknek a bezártság érzésben. Csökkenti a szorongást és a depressziót, ami együtt jár az elszigeteltség érzésével. 

Tudtad? A zenészek talizmánja, hozzásegít megtanulni egy új hangszeren játszani, vagy egy kórus, színházi csoporthoz könnyebben kapcsolódni.

Az ókori Egyiptomban, a “Bölcs kőnek” nevezték , mert bátorította az elmét. A tárgyalások alatt akik viselték, okos döntéseket hoztak, kompromisszumokkal és kedvező állásfoglalással. Azt mondják, Kleopátra is mindenhol Krizokolla ékszert viselt.

A Krizokolla energiája segít megtisztítani a lelkünk energiáit, és pozitívabban, hálával  gondolni a világra.

Csakra: Torokcsakra, szívcsakra

Horoszkóp: Vízöntő, Bika

Krizokolla ásványt tartalmazó karkötőink