ásványok hatásai lapis lazuli marokkő

Lapis lazuli hatása

Lapis lazuli ásvány

A Lapis lazuli színe a zafírkék, ami a tudatosság és az önkifejezés színe. Nyugalmat hoz nekünk a káosz közepén. Segíti a lelki tudatosságot és, hogy a szívünkre hallgassunk. Serkenti a tudást, a memóriát, az igazság és a megértés vágyát. Ösztönzi a kreatívságot. Kiváló migrének és fejfájások ellen. A negatív energiákat felszabadítja és segít megszabadulni tőlük. A Lapis lazuli megerősíti a baráti és a szerelmi kapcsolatokat, a szeretet a hűség iránt elkötelezettséget hoz, a barátság kövének is nevezik.

Hozzásegít a problémák megoldásához, és az új ötletek létrehozásában. Támogat abban, hogy objektíven vizsgáljuk meg a helyzeteket és a legjobb döntést hozzuk. Ez növeli a szellemi képességeinket, aktiválja a magasabb elmét. A Lapis lazuli az, amire szükséged van, ha szellemi növekedést szeretnél elérni. Több energiát ad a munka, a karrier területén, segít a napi ügyek megszervezésében és növeli a koncentrációt.

Szerencsét hoz a Lapis lazuli, mert minden negatív energiát képes pozitív energiává változtatni. Segít a bőség fogadásában, üzleti sikerekben és a karrier előrehaladásában. A múlt fájdalmait is feledteti, ha megengedjük, hogy a kőnek működjön a hatalma. Belső erőt ad a nyílt kommunikációhoz, nyitottsággal ruház fel. Türelemre tanít az igazság kövének is nevezik, mert őszinte kommunikációt teremt.

A Lapais lazuli ásványok hatása a testre: azonnali fejfájás csillapítást hozhat fejfájás, mandula, gégegyulladás és a gyógyulási időszakot is felgyorsítja. Nyugodt alvást biztosít, mert lecsillapítja a stresszes elmét, ezért kipihenten, feltöltődve kezdhetjük az új napot.

A Lapis lazuli a bölcsesség, a szeretet és a pozitív érzelmek energiáit hordozza.

Csakra: torokcsakra, harmadik szem csakra

Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak

Lapis lazuli ásványt tartalmazó karkötőink