ásványok hatásai, obszidián hatása

Obszidián hatása

Mahagóni Obszidián ásvány

Az Obszidián egy lelki segélyszolgálat, ami segít a múltbéli traumák feldolgozásában. Egy lelki testőr, mert segít megszabadulni a szorongástól, a félelmektől, függőségtől és a haragtól. Ha ránk törne a halogatás, vagy az elszigeteltség érzése, a kő segít, az elveszett lelkünk és a fizikai világ egyensúlyának helyreállításában. Erőt ad a türelemhez és a kihívások legyőzésében.

A kő energiái arra inspirálnak, hogy a negatív szokásainkat elengedjük és racionális gondolkodásra ösztönöz. Segítenek a negatív érzelmi mintákat felszabadítani, ami szorongást okoz a kapcsolatokban. Segít, hogy elfogadjuk magunkat és növeli az önbizalmat.  Az eszünkre hallgatunk, de segít, hogy meghalljuk a szív szavát. Bátorságot ad, hogy beszéljünk a kellemetlen dolgokról, de szükséges a kapcsolatunk növekedése érdekében.

A mahagóni Obszidián ásványok hatásai a testre: természetes gyógyító energiái segítenek a betegség kezelésében és és hatékonyabb gyógyulást érnek el. enyhíti a fájdalmat és a felgyülemlett feszültséget eloszlatja.  Javítja a vérkeringést, a máj és a vese funkciókat növeli. Segít a méreganyagok eltávolításában, így egy egészségesebb testhez segít hozzá.

A mahagóni Obszidián védő energiái, megvédenek a negatív pszichés támadásoktól. 

Csillagjegy: Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő

Csakra: gyökércsakra

Obszidián ásványt tartalmazó karkötőink