ásványok hatásai rózsakvarc hatása

Rózsakvarc hatása

Rózsakvarc

A Rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet köve. Segít a megbocsátásban, segít hogy más szemszögből is lássuk a helyzeteket és ez a bölcsesség amivel felruház, segít elmélyíteni a kapcsolatot a partnerünkkel. Hozzásegít minket az együttérzés iránti igényünkhöz. Enyhíti a stresszt, a szorongást, megnyugtató hangulatot hoznak a munkahelyen és a családunk körében. Orvosolja a félelem, és a gyanakvás érzését, melyek a kapcsolatot mérgeznék. A múlt sebeit segít feldolgozni és erőt ad az új szerelem felismeréséhez. A barátság a szeretet és a szerelem köve.

A Rózsakvarc elősegíti az anya-gyerek szoros kötelékét, ezért nagyon jó kristály a terhesség alatt. Erős intuitív energiával rendelkezik, a jó szerencsét, pénzügyi hozamot is képes vonzani. Hiszen nemcsak a szeretetet képes vonzani, hanem a pénzt, jólétet is. A Rózsakvarc energiája több szeretetet, nevetést, romantikát, barátságot hoz az életünkbe. Segít megnyitni a csakrákat és erősíti az önbecsülést, önérzetet. Belső békét hoz, érzelmi növekedést és lelki megvilágosodást.

Ha szeretetre vágyunk, bizalmat, reményt fogunk kapni. A megtört szívekre a Rózsakvarc gyógyulást hoz. Ha a kapcsolatunk fájdalmat okoz, akkor segít megoldani a problémákat és a rossz érzések helyett, valami pozitív megoldáshoz segít hozzá. Az érzelmek kiegyensúlyozására, a béke és a nyugalom megteremtésére szolgál. Ezek a megbocsájtás, az együttérzés, tolerancia energiáit hordozzák, lehetővé téve számunkra, hogy másokban a jót lássuk meg. Segít az érzelmek felszabadításában, a féltékenység, a félelmet, a pletykákat távol tartja tőlünk.

A Rózsakvarc pozitív hatásai a testre: energiái szív és érrendszeri problémák kezelésére is használhatóak. Segít megelőzni a trombózist, a szívrohamokat, mert erősíti a szívizmokat.

A Rózsakvarc energiái segítenek, hogy megtaláljuk a lelki társunk, vonzza a szeretetet és jobban fogjuk szeretni az életünket.

Csakra: szívcsakra

Csillagjegy: Bika Rák, Mérleg

Rózsakvarcot tartalmazó karkötőink