ásványok hatásai szodalit hatása

Szodalit hatása

Szodalit ásvány

A Szodalit a harmónia köve, a lélek szeme és füle. Elősegíti a békét, a nyugalmat és fejleszti az intuíciót. Megvéd a sötétségtől és mindig a fény és a szeretet felé terel. Felszabadítja bennünk a feszültséget a félelmet, a negatív érzelmeket. Hozzásegít minket a harmóniához és egyensúlyba hoz minket. Segít megismerni magunkat, így emelve önbecsülésünket és a bizalmat mások iránt is. Ha elfogadjuk magunkat, ez alapja minden bölcsességnek, így egy magasabb szintre léptünk a hétköznapi embertársainknál. Fejleszti a kreatív gondolkodást, támogatja álmainkat és segít megvalósítani őket. A Szodalit ásványok hatásai közé tartozik még, hogy megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől.

A Szodalitot a művészek kövének is nevezik, mert erősíti a kreatív energiát. A szobrászok, festők, írók, művészek, gyakran viselnek Szodalit kőből készült ékszereket. A racionális gondolkodás és a logika köve, a kő segít meghallani az intuiciónkat és felszínre hozni a logikus gondolatainkat. A Szodalit energiái az igazságot keresik és segít, hogy mindig a megfelelő szavakat használva, tökéletesen ki tudjuk fejezni magunkat. 

Megnöveli az immunitást, így megvéd a különböző betegségekkel szemben is. Javítja az emésztést, csökkenti a magas vérnyomást. Segít még alvási problémákban, utazási betegségeknél, a szorongás leküzdésében és májtisztító hatása is van.

Csakra: torokcsakra, homlok csakra

Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak

Szodalit ásványt tartalmazó karkötőink