ásványok hatásai marokkő - tigrisszem hatása - ásványkarkötő

Tigrisszem hatása

Tigrisszem ásvány 

A Tigrisszem hatása, hogy a negatív érzelmektől, mint a félelem, segít megszabadulni, majd a legmerészebb vágyainkra koncentrálni. Az önmegvalósítás köve, rávilágít arra, hogy a nagy dolgok kemény munkából és kitartásból állnak. A Tigrisszem arra buzdít, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból és bátran fedezzük fel a boldog ismeretlent. Karrierépítő pillanatokban segít, mikor a legjobb formánkat kell hoznunk, állásinterjún, meghallgatáson. Arra figyelmeztet, hogy minden álmunk bátorsággal elérhető. A függőségeket segít legyőzni és hogy erőt ad, hogy változtassunk életvitelünkön. 

A legtöbb ember csak megy az áramlással és olyan helyen reked meg ahol már nem boldogok. A Tigrisszem bátorságot ad, hogy megtegyük a helyes lépést és elérjük a boldogságunkat. Megszilárdítja a kapcsolatokat és a barátságokat. Régen talizmánként használták és úgy tartották, hogy megvéd a betegségektől és a rossz átkoktól. Jószerencsét, bőséget és jólétet hozhat. Energiái a legnagyobb álmaink eléréséhez segítenek hozzá. Megadja az erőt, hogy hagyjuk abba az álmodozást és kezdjünk el élni. Merész hozzáállással fog bátorítani, hogy beleugorjunk az ismeretlenbe. A kő nyugodtságot és békét is ad, ha csendre van szükségünk.

Megvilágosodást hoz az életünkben, csökkenti a szorongást, és segít hogy ne futamodjunk meg a nagy kihívásoktól. A tigrisszem energiája türelemre tanít és hogy ne adjuk fel soha az álmainkat. A tigris is csak akkor öl, ha vadászik, de sosem vesz többet, mint amire szüksége van. A kő is ezt a rezgést adja át, hogy az erőt nem bántalmazásra, az intelligenciát hatalmat pedig ne rossz célokra használjuk.

A Tigrisszem pozitív hatásai a testre: növeli az anyagcserét, megtartja az energiaszintet, jó a látási problémák enyhítésére. Segíti a törött csontok gyógyulását, elősegíti a nyaki problémák gyors helyreállítását. Segít a méreganyagok távozásában és a betegségek felépülésében.

A Tigrisszem energiája megerősít minket abban, hogy a boldogsághoz és a sikerhez vezető út, akadályokkal teli, de segít megmászni a karrier hegyet és eljutni a csillagokig.

Csakra: napfonat csakra

Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas

Tigrisszem ásványt tartalmazó karkötőink