ásványok hatásai, unakit hatása

Unakit hatása

Unakit

Az Unakit a szeretet, az együttérzés és a kedvesség energiáival rezonál. Elősegíti az emberi kapcsolatokat, legyen az barátság, vagy akár az üzleti életben is hozzásegít a siker elérésében. Segít kiküszöbölni a rossz gondolatokat és a rossz szokások legyőzésében is partner.  Legyen az dohányzás, vagy bármilyen szenvedély, segít a káros méreganyagoktól és a negatív energiáktól megszabadulni. Ideális kő a gyermekek érzékeny érzelmeik számára és segít nekik visszafordulni a bánatból, csalódásból.

Segít a döntéshozatalban, az érzelmeket egyensúlyba tartja, a kő energiája megmutatja a helyes utat. Arra ösztönöz, hogy keményen dolgozzunk a siker érdekében, de mindehhez lelkesedést és örömet ad. A szívcsakrát szabályozza és segít abban, hogy nyitottak legyünk az érzelmi kapcsolatainkban. Segít megőrizni a lelki testi és a fizikai test egyensúlyát. Segít felszabadítani a haragot és a fájdalmat amit nem tudunk elengedni. Növeli a bátorságunkat, önbizalmat ad, erősíti az önfejlesztést és a saját elvárásainknak segít megfelelni.

Az Unakit ásványok hatásai a testre: Erősíti a szervezet öngyógyító törekvéseit. Meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést. Ösztönzi a haj és bőrszövetek növekedését, de a krónikus soványságban is segít, mert súlynövekedő hatást tulajdonítanak neki.

Az Unakit a szeretet, az együttérzés és a kedvesség energiáival rezonál.

Csakra: szívcsakra

Unakit ásványt tartalmazó karkötőink