ásványok hatásai, amazonit hatása

Amazonit hatása

Amazonit

Az Amazonit a bátorság és az igazság köve. Energiája olyan hatalmas, mint az Amazon folyó és olyan merész, mint a női harcosok. Stressz idején megnyugtat. Megszünteti a szorongást, segít a mérgező érzelmek felszabadításában és a magány elviselésében. Bölcsességet ad a kapcsolataink kezelésében, regenerálja a szívcsakrát ezzel erősíti a házasságot.

Kiegyenlíti a női-férfi energiákat és együttérzővé tesz minket. Az Amazonit által felfedezzük a problémák mindkét oldalát és elfogadjuk a különböző nézőpontokat. A jólét köve, vonzza a sikeres üzleteket és az ügyfeleket a vállalkozásunk számára. Felszabadítja a lelket a káoszban, a negatív hatásoktól, elhozza a fényt, a szeretetet és a reményt.

Megszabadít a zavaros gondolatoktól, segít könnyebben megérteni, mi történik körülöttünk, így könnyebben vesszük majd az akadályokat. Segít a kreativitás kibontakozásában és a művészi hajlamokat serkenti. Ösztönzi bennünk a pozitív energiákat, így sok örömre és boldogságra lelhetünk segítségével. Az önbecsülésünket és az önbizalmunkat erősíti, és megerősít abban, hogy a boldogságunkért csak mi vagyunk a felelősek.

Az Amazonit emlékeztet arra, hogy ünnepeljük az élet apró örömeit, hiszen olyan sok dologért lehetünk hálásak éas hogy soha ne veszítsük el a reményt.

A siker és a bőség köve, a birtokunkba pénzt és szerencsét fog vonzani. Segít megőrizni a nyugalmunkat, egyensúlyt hoz kapcsolatainkban. Segít más szemszögből nézni a világot, egy kedvesebb, együttérzőbb látásmóddal ajándékozz meg. Nagyobb szabadsággal és bizalommal fejezzük ki magunkat, félelmek és szorongás nélkül.

Az Amazonit nagyon jól szűri a negatív energiákat, segít az elektro-szmogtól is megszabadulni. Hasznos lehet, ha sokat használjuk a számítógépet, mobiltelefont, vagy mikrohullámú sütőt. Nyugtatja az idegrendszert, segít a függőségektől megszabadulni. Elősegíti a nyugodt és mély alvást.

A kő gyógyító energiái, segítenek a tüdő, a torok problémáiban, a kálcium felszívódásában, fogszuvasodás és a csontritkulás megelőzésében. Akik máj és szívproblémákban szenvednek, részesülhetnek a kő gyógyító energiáiból.

Az Amazonit egy nagyon ősi drágakő, mely a szépségéről és a gyógyító hatásai miatt vált ismertté és ennyire népszerűvé. Már évszázadokkal ezelőtt használták, szobrok, ékszerek, amulettek készítésére.

Csakra: szívcsakra, torokcsakra

Csillagjegy: Bika, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Halak

Tudtad? Ha Amazonit ásványt elrejtjük a tinik szobájában, akkor rendszeretőbb lesz és jobban ügyel a tisztaságra is.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is, vagy kövess minket az instagrammon. Mindkét helyen, napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője