Áfonyakék csillogás ásványkarkötő

4 490 Ft

8 mm-es Zebra jáspis, Szodalit, Rose gold színű Lávakő, Rose gold színű réz strasszos köztessel és Rose gold színű Cirkónia kristály.

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.

Törlés
SKU 10736 Kategória Címkék , , , , , , ,

Áfonyakék csillogás ásványkarkötő

Áfonyakék csillogás ásványkarkötő, a következő ásványokat tartalmazza:  Zebra jáspis, Szodalit, Lávakő.

Zebra jáspis

A Zebra jáspis energiája, nagyon motiváló, hangulatteremtő és energikus. Az energia és a szeretet forrása, soha nem fogy ki, mert folyamatosan töltődik. A Zebra jáspis segít megtalálni az egyensúlyt az életben. Az embereket arra ösztönzi, hogy lássuk meg a másikban a felszín alatt húzódó szeretetteljes fényt. A kő különleges hatékonysággal védi az auránkat, megvéd a káros pszichés támadásoktól.

Segít elkerülni a túlgondolkodás és arra ösztönöz minket, hogy csak élvezzük az élet szépségeit. A kreatív energiákra összpontosít, megmutatja hogyan fejezzük ki vágyainkat, a kreatív és ötletes gondolkodásmód alkalmazásával. Ösztönöz, hogy maradjunk kreatívak gondolatokban, szavakban, cselekedetekben.

Szodalit

A Szodalit a harmónia köve, a lélek szeme és füle. Elősegíti a békét, a nyugalmat és fejleszti az intuíciót. Megvéd a sötétségtől és mindig a fény és a szeretet felé terel. Felszabadítja bennünk a feszültséget a félelmet, a negatív érzelmeket. Hozzásegít minket a harmóniához és egyensúlyba hoz minket. Segít megismerni magunkat, így emelve önbecsülésünket és a bizalmat mások iránt is. Ha elfogadjuk magunkat, ez alapja minden bölcsességnek, így egy magasabb szintre léptünk a hétköznapi embertársainknál. Fejleszti a kreatív gondolkodást, támogatja álmainkat és segít megvalósítani őket. A Szodalit ásványok hatásai közé tartozik még, hogy megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől.

A Szodalitot a művészek kövének is nevezik, mert erősíti a kreatív energiát. A szobrászok, festők, írók, művészek, gyakran viselnek Szodalit kőből készült ékszereket. A racionális gondolkodás és a logika köve, a kő segít meghallani az intuiciónkat és felszínre hozni a logikus gondolatainkat. A Szodalit energiái az igazságot keresik és segít, hogy mindig a megfelelő szavakat használva, tökéletesen ki tudjuk fejezni magunkat.

Lávakő

Megszünteti az energiaáramlás gátjait. Segítenek a sokk és traumák feldolgozásában, elmulasztják a testi, lelki fájdalmakat. Nyugtató hatású, stresszoldó és javítja a közérzetet és a kedélyállapotot. Méregtelenít és segít az izmok ellazulásában.

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

 

Tömeg 0.03 kg
Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Tetszett ezért megosztom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: twitter