Ásványok hatásai

Az ásványok hatásai pozitívan befolyásolhatnak minket. Energiák vagyunk. Mágneses energiák. Az ásványkövek szintén energiák. Pozitív energiák.
Az ősi civilizációk évezredek óta kihasználták a kristályok erejét a mentális, a testi és a lelki blokkok feloldására.

ásványok hatásai

Ásványok energiái
pozitívan hatnak
a lelkünkre

ásványok hatása a csakrákra

Ásványok hatásai
kiegyenlítik
a különböző csakrákat

ásványok hatásai a testünkre

Ásványok hatásai
kedvezően befolyásolják
a testünk egészségét

ásványok hatásai a csillagjegyek szerint

Ásványok hatásai
megmutatkoznak
csillagjegyek szerint is

Az ásványokból készült ékszerek nemcsak jól néznek ki, hanem egy nagyszerű érzést is adnak nekünk, hiszen:

Támogatják az általános közérzetet, mind fizikailag, mind szellemileg, miközben növeli az energiánkat.

Segítenek abban hogy jobb döntéseket hozzunk, valamint az érzelmeinket stabilizálják és kedvezően befolyásolják.

Megvédenek a negatív gondolatoktól, a kellemetlen emberektől, és erős pszichés védelmet adnak.

Segíti a kreativitást, hozzásegít a mentális egyensúlyhoz és a fizikai erőnlétünket is növeli.

A különböző ásványok hatásai

ásványok hatásai ametiszt kristály

Ametiszt

A korona csakrához kapcsolódik, ezért hasznos az elme és a negatív gondolatok megtisztítására. Nyugtató és békés energiát hordoz, amely segít az elveszett energiák feltöltésében.  A stressz és a szorongás is visszaszorítható vele, sokan meditáláshoz használják. Hasznos a kő a munkahelyi stressz leküzdésében és a jólét megteremtésében. Elősegíti az intuíciót és a kommunikációt így a munka hatékonyságunk is növelhető vele. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot. Segít legyőzni a függőségeket.

Az Ametiszt, azon kövek közé tartozik, amely az ősi világban megkülönböztetett képességű kőnek számított. Egy olyan meditatív kő, mely az érzelmi, szellemi és fizikai síkokban is működik. Segít a belső egyensúly megteremtésében és hogy elérjük a belső békét.

Az Ametiszt kiváló kristály a fizikai vitalitásunk fokozására, segít a betegségek lábadozásában, képes az immunrendszerünk erősítésére. Az Ametiszt természetes stresszoldó és méregteleníti a testet.

Az Ametiszt nyugtató energiája, mint egy gyengéd ölelés, fog minket közre, ezzel is elősegíti a boldogságunkat és a békét.

Csakra: koronacsakra, homlokcsakra

Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak

Ametiszt ásványt tartalmazó karkötőink

Az ásványkövek energiamezője, kedvezően befolyásolja a mi energiánkat.
Minden kőnek más frekvenciájú rezgése van, így mindegyik kő más energiamezőt képes befolyásolni.

Achát

Az achát tulajdonságai kapcsolódnak a föld energiájához, ezért egyensúlyba tart testi, lelki és érzelmi téren. Békét és egyensúlyt hoz az életünkbe. Segít a változás folyamatában, erőt és kitartást ad a céljaink eléréséhez. Segít a keserűség leküzdésében, a harag gyógyításában, biztosítja a bátorságot és a szeretet irányába terel. Az Achát ásványok hatásai közé sorolható még, hogy serkenti az életerőt, megtisztítja az elmét és helyet teremt a jószerencse számára.

Nyugtató és pozitív hatással van az érzelmeinkre, a fájdalmat enyhíti és segít a partnerünk jó tulajdonságaira koncentrálni, ezzel is erősíti és stabillá teszi a kapcsolatainkat. Az Achát pozitív energiája örömhöz és optimizmushoz segít hozzá. Támogató és bátorító forrás a munka és a karrier területén is. Segíti a kreativitást, inspirál, motivál és produktívabbá tesz. Arra ösztönöz, hogy használjuk ki minden tehetségünket, melyet az élettől kaptunk ajándékba.

Az Achát megmutatja, hogy a lehetőségek végtelenek és arra az útra terel, ami a legjobban rezonál velünk.

Az Achát ásványok hatásai a testre: segít a bőrrel kapcsolatos betegségekben, enyhíti a bőr irritációt, erősíti a látást és kedvezően befolyásolja az emésztést. Javítja a tüdő funkcióit, kedvező a vérerek számára és erősíti a szívizmot is.

Csakrák: gyökércsakra

Csillagjegy: Bika, Ikrek Rák, Skorpió

ásványok hatásai achát

Achát ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai fluorit

Fluorit

A Fluorit hatásai

Segít a test és a szellem méregtelenítésében, hogy újra felfedezhessük a boldogság útját. Megteremti a kreativitást és új lehetőségeket nyit meg az elme számára, erősíti az intuíciót. A diákok kiváló köve, mert serkenti az agysejtek elektromos töltését. Arra ösztönzi mindkét agyféltekét, hogy összhangban működjenek. Segít a lényegre összpontosítani, a koncentrációt és a döntések meghozatalát. A Fluorit ásványok hatásai közé tartozik még, hogy megszabadít a stresszes gondolatoktól, feszültségtől és pozitív gondolkodáshoz segít hozzá.

A Fluorit egy erős kristály, amely segít megszabadulni a negatív energiáktól, enyhíti a feszültséget és az aggodalmat, nyugalmat hoz életünkbe. Fizikailag, mentálisan és érzelmileg felkészít arra, hogy legyőzzük az akadályokat. Feltölt egy nyugtató energiával, amely segít, hogy a kilátásainkat optimistábban lássuk és  magabiztosabban kezeljük.

Erőt ad, hogy felszabadítsuk az érzelmeinket. Segít kifejezni a bánatot, haragot, félelmet, anélkül hogy megbántanánk partnerünket. Erőt ad a negatív minták, szokások, viselkedések elengedéséhez.

A Fluorit hatása a testre: kedvezően hat a szív és torok problémákra, segíti az emésztést, a méregtelenítést.  Erősíti a csontokat, fogakat, fokozza a szervezet gyógyító képességét.

A Fluorit segít megszabadulni a stressztől, félelmektől, aggodalmaktól és hozzásegít minket ahhoz hogy boldogok és sikeresek legyünk.

Csillagjegy: Vízöntő, Halak

Csakra: torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra

Fluorit ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai hegyikristály

Hegyikristály

Hegyikristály

A hegyikristály képes minden kő hatását erősíteni. A pozitív gondolkodás, a tisztaság és a szeretet köve. Segít a kitűzött céljaink elérésében, megnyitja az elmét és megszünteti az energiablokkokat. Ezzel segítve a szabad energiaáramlást egész testünkben. Mindkét agyféltekét aktiválja, erősíti az agyalapi mirigyet, mely az oxitocin tárolásáért is felelős, amit szeretethormonnak is neveznek.  Mestergyógyító, élénkíti az immunrendszert. Lelki és szellemi kimerültség estén, visszaadja a vitalitásunkat, megszüntetve a fáradságérzetet. Egyensúlyba hoz, mivel a negatív energiát taszítja a pozitív energiát pedig vonzza. Meditációhoz is tökéletes, hiszen megtisztítja és megnyugtatja az elmét.

A Hegyikristály pozitív hatásai a testre: mestergyógyító ezért bármilyen betegséggel szemben használható, kiegyensúlyozza az összes csakrát.

Csakra: minden csakra

Csillagjegy: minden csillagjegy

Hegyikristályt tartalmazó karkötőink

Ezen a világon minden energiából épül fel, a fű, a szikla és mi magunk is. Mivel az energia rezgés, ez azt jelenti minden, akár látjuk akár nem, az nem más, mint tiszta, rezgő, örökké áramló energia.

ásványok hatásai hematit

Hematit

Hematit ásvány hatásai

Felszívja a toxikus érzelmeket, amelyek visszatartanak minket a vitalitástól és az örömtől. Segít megszabadítani a stressz, a szorongás és a feszültség negatív érzéseitől. Segít a negatív energiát a gyökércsakrába szállítani, ott semlegesíti és kiegyenlíti mind a hét csakrát, így hozzásegít a belső egyensúlyunk kialakulásához.

A Hematit kő segíti a logikus gondolkodást, így előnyös a matematika területén, elősegíti az érveléseinket és a problémamegoldó képességünket növeli. A logikus gondolkodás a kreativitás előszobája, ezért a kreatív gondolkodásunkat is fejleszti. Erősíti a figyelem összpontosítást és segít legyőzni a szorongást, mely sokszor az erős képzelőerőből fakad.

A föld eleméhez kapcsolódik ezért pénzügyi előnyökhöz is vezet. Karrierépítésnél, munkahely keresésnél, vagy egy új projekt sikeréhez is hozzásegíthet minket. A kapcsolatokat megerősíti, legyen az szerelmi, baráti, vagy családi, mert a Hematit megvéd minket a negatív viselkedéstől. Lelki és érzelmi téren egyensúlyba hoz, segít kifejezni a hálánkat.

A hematit egy gyógyító kő, melyet már évszázadok óta használnak a gyógyászatban, hiszen vasat tartalmaz. A vashiány számos egészségügyi probléma oka. Pozitív hatást gyakorol a szívre és a keringési rendszerre. A rémálmok leküzdésében is segít, tegyünk egy Hematitot a párnánk alá, így magába szívja a negatív energiákat. Az álmatlanság, szorongáshoz és krónikus fáradsághoz vezet, a nyugodt alvás viszont a közérzetünket is nagyban befolyásolja.

A Hematit segíti a logikus gondolkodást, békét és egyensúlyt hoz a kapcsolatainkban.

Csakra: gyökércsakra

Csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő

Hematit ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai howlit

Howlit

A Howlit ásvány hatásai

A Howlit a tudatosság köve. Nyugtató hatása van, a párnánk alá téve segít a nyugodt alvásban, mert lecsillapítja a felpörgött gondolatainkat. Türelemre tanít és segít megfékezni a haragot, dühöt. Csillapítja az elmét, fejleszti a memóriát, erősíti a tudásszomjat, megnyugtatja a negatív érzelmeket. Nagyszerű kő, ha inspirációt, vagy motivációt keresünk és javítja a tanulási képességeinket. Segítségünkre van akkor is, ha a kommunikációban vannak nehézségeink, mert hozzásegít ahhoz, hogy könnyebben és lényegre törően tudjuk kifejezni magunkat.

Segít megszabadulni a stressztől a szorongástól, mert erős nyugtató kő. Erőt ad, hogy elengedjük a régi negatív kötöttségeket és érzelmi fájdalmakat. Megnyugtatja a zaklatott lelkiállapotot, eltávolítja a haragot, megszünteti az önzést és megakadályozza, hogy túlságosan kritikusak legyünk magunkhoz.

Segít az érzelmek feldolgozásában, hogy az életünk minden területén, békét és boldogságot érezzünk. A Howlit egy nagyszerű eszköz a meditáció során, mert lenyugtatja az elménket és segít kizárni minden zavaró gondolatot. Türelemre tanít, segít megszabadulni a dühtől, a félelmeinktől. Arra ösztönöz, hogy együttérzőbbek és önzetlenebbek legyünk és nagyobb önbizalomhoz segít hozzá.

A Howlit hatásai a testre: Erősíti a csontokat, fogakat, mert egyensúlyba tartja a kalciumszintet.

A Howlit kő magába hordozza az összetartozás, a kreativitás és a megértés energiáit.

Csillagjegy: Ikrek

Csakra: szakrális csakra, napfonat csakra

Howlit ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai howlit

Jade

A Jade ásvány hatásai

Jólétet, bőséget, szerencsét, szerelmet hoz életünkbe. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretethez és segít eggyé válni az egész Univerzummal. A nyugalom köve a viharok közepén, megnyugtatja az idegeket és a szívritmust. A támogatja a szeretetet, a megbízhatóságot és a hűséget. A Jade ásványok hatásai közé tartozik még, hogy önbizalmat és önállóságot biztosít. Az örök fiatalság kövének is nevezik, mert a nyugalom hatására csökkenti az arcizmok feszültségét, amiért a ráncok felelősek. Segítségükkel megtartjuk játékos énünket és gyermeki bájunkat.

A Jade elősegíti a boldogságot és a harmóniát szerelmi és a családi életünkben, kapcsolatainkban. Megszabadít a negatív érzelmektől és segít, hogy mindig a szívünkre hallgassunk. Segít, hogy elérjük céljainkat, megmutatja a bennünk és környezetünkben rejlő lehetőségeket. Hozzásegít ahhoz, hogy minden esés után, felálljunk, újra próbálkozzunk és sikeresen vegyük az akadályokat. A jade energiái segítenek abban, hogy megtaláljuk a legjobb lépéseket pénzügyi területeken. Kiváló meditációs kő, párnánk alá téve nyugodt és mély álmot biztosít, védőkő így véd a balesetek ellen is.

A Jade ásványok hatásai a testre: nyugtatja az idegrendszert, valamint előnyös lehet a vese számára és segít megszabadulni a vesekőtől is. Erősíti a csí erejét és elősegíti a sejtek regenerálódását. Csökkenti a görcsöket, az ízületi fájdalmakat és a csontokkal kapcsolatos problémákat. Segít az étkezési zavarokban, a nyirokrendszer helyes működésében és a vérkeringés fokozásában.

A Jade egy szerencsés kő, mert a szeretet, a gazdagság és az egészség energiáit hordozza.

Csillagjegy: Bika Rák, Mérleg, Halak

Csakra: szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra

Jade ásványt tartalmazó karkötőink

Ha érzékenyek vagyunk egy kőre és energiájára, akkor a kő kedvezően befolyásolja a hangulatunkat és olyan előnyöket kínál, amellyel gazdagíthatjuk életünket.

ásványok hatásai lapis lazuli marokkő

Lapis lazuli

A Lapis lazuli ásvány hatásai

Színe a zafírkék, ami a tudatosság és az önkifejezés színe. Nyugalmat hoz nekünk a káosz közepén. Segíti a lelki tudatosságot és, hogy a szívünkre hallgassunk. Serkenti a tudást, a memóriát, az igazság és a megértés vágyát. Ösztönzi a kreatívságot. Kiváló migrének és fejfájások ellen. A negatív energiákat felszabadítja és segít megszabadulni tőlük. Megerősíti a baráti és a szerelmi kapcsolatokat, a szeretet a hűség iránt elkötelezettséget hoz, a barátság kövének is nevezik.

Hozzásegít a problémák megoldásához, és az új ötletek létrehozásában. Támogat abban, hogy objektíven vizsgáljuk meg a helyzeteket és a legjobb döntést hozzuk. Ez növeli a szellemi képességeinket, aktiválja a magasabb elmét. A Lapis lazuli az, amire szükséged van, ha szellemi növekedést szeretnél elérni. Több energiát ad a munka, a karrier területén, segít a napi ügyek megszervezésében és növeli a koncentrációt.

Szerencsét hoz a Lapis lazuli, mert minden negatív energiát képes pozitív energiává változtatni. Segít a bőség fogadásában, üzleti sikerekben és a karrier előrehaladásában. A múlt fájdalmait is feledteti, ha megengedjük, hogy a kőnek működjön a hatalma. Belső erőt ad a nyílt kommunikációhoz, nyitottsággal ruház fel. Türelemre tanít az igazság kövének is nevezik, mert őszinte kommunikációt teremt.

A Lapais lazuli ásványok hatása a testre: azonnali fejfájás csillapítást hozhat fejfájás, mandula, gégegyulladás és a gyógyulási időszakot is felgyorsítja. Nyugodt alvást biztosít, mert lecsillapítja a stresszes elmét, ezért kipihenten, feltöltődve kezdhetjük az új napot.

A Lapis lazuli a bölcsesség, a szeretet és a pozitív érzelmek energiáit hordozza.

Csakra: torokcsakra, harmadik szem csakra

Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak

Lapis lazuli ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai ónix

Ónix

Az Ónix ásvány hatásai

Megszabadítja a lelkünket a szorongásoktól és egy gazdagabb, értelmesebb létezéshez vezet. Mindenkinek van valami fóbiája, de az Ónix kő segít legyőzni a negatív gondolkodási mintákat, amelyek a félelemből erednek. Az Ónix ásványok hatásai közé tartozik az is, hogy a mindennapi élet küzdelmeiben segít megnyugodni és visszahozza a magánélet – munka egyensúlyát, hogy biztonságba érezzük magunkat.

Segít hogy az Univerzum pozitív energiái eljussanak hozzánk, ezzel egyensúlyba tartja  a testünket, lelkünket.
Azt tartják róla, hogy megőriz minden emléket, amit a kő viselésekor átéltünk. Segít bölcs döntéseket hozni és támogatja a logikus gondolkodást. Megszünteti a negatív érzelmeket, a szerelmi bánat enyhítésében is segít. Hiszen az elengedés és továbblépés fázisait, gyorsítja és erőt ad nekünk hozzá.
Az Ónix kő segít abban, hogy ne veszünk el a negatív érzelmek tengerében és kitartást ad a szenvedélyeink legyőzésében, legyen az cigaretta, alkohol, szerencsejáték.

Az Ónix jótékonyan hat a csontokra, fogakra, különböző fülbetegségekre és a látásunkra. Legyen az fülzúgás, vagy szemkönnyezés. Erősíti az immunrendszerünket és véd a különböző fertőzésekkel szemben.

Csakra: gyökércsakra

Csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízöntő

Ónix ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai obszidián

Obszidián

Az Mahagóni Obszidián ásvány hatásai

A kristály egy lelki segélyszolgálat, ami segít a múltbéli traumák feldolgozásában. Egy lelki testőr, mert segít megszabadulni a szorongástól, a félelmektől, függőségtől és a haragtól. Ha ránk törne a halogatás, vagy az elszigeteltség érzése, a kő segít, az elveszett lelkünk és a fizikai világ egyensúlyának helyreállításában. Erőt ad a türelemhez és a kihívások legyőzésében.

A kő energiái arra inspirálnak, hogy a negatív szokásainkat elengedjük és racionális gondolkodásra ösztönöz. Segítenek a negatív érzelmi mintákat felszabadítani, ami szorongást okoz a kapcsolatokban. Segít, hogy elfogadjuk magunkat és növeli az önbizalmat.  Az eszünkre hallgatunk, de segít, hogy meghalljuk a szív szavát. Bátorságot ad, hogy beszéljünk a kellemetlen dolgokról, de szükséges a kapcsolatunk növekedése érdekében.

A mahagóni Obszidián ásványok hatásai a testre: természetes gyógyító energiái segítenek a betegség kezelésében és és hatékonyabb gyógyulást érnek el. enyhíti a fájdalmat és a felgyülemlett feszültséget eloszlatja.  Javítja a vérkeringést, a máj és a vese funkciókat növeli. Segít a méreganyagok eltávolításában, így egy egészségesebb testhez segít hozzá.

A mahagóni Obszidián védő energiái, megvédenek a negatív pszichés támadásoktól. 

Csillagjegy: Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő

Csakra: gyökércsakra

Obszidián ásványt tartalmazó karkötőink

A jó dolgok jót, a rossz dolgok rosszat fogják magukhoz húzni,
hiszen az azonos rezgésű frekvenciák egymásra találnak.

ásványok hatásai rózsakvarc marokkő

Rózsakvarc

A feltétel nélküli szeretet köve. Segít a megbocsátásban, segít hogy más szemszögből is lássuk a helyzeteket és ez a bölcsesség amivel felruház, segít elmélyíteni a kapcsolatot a partnerünkkel. Hozzásegít minket az együttérzés iránti igényünkhöz. Enyhíti a stresszt, a szorongást, megnyugtató hangulatot hoznak a munkahelyen és a családunk körében. Orvosolja a félelem, és a gyanakvás érzését, melyek a kapcsolatot mérgeznék. A múlt sebeit segít feldolgozni és erőt ad az új szerelem felismeréséhez. A barátság a szeretet és a szerelem köve.

A rózsakvarc elősegíti az anya-gyerek szoros kötelékét, ezért nagyon jó kristály a terhesség alatt. Erős intuitív energiával rendelkezik, a jó szerencsét, pénzügyi hozamot is képes vonzani. Hiszen nemcsak a szeretetet képes vonzani, hanem a pénzt, jólétet is. A Rózsakvarc energiája több szeretetet, nevetést, romantikát, barátságot hoz az életünkbe. Segít megnyitni a csakrákat és erősíti az önbecsülést, önérzetet. Belső békét hoz, érzelmi növekedést és lelki megvilágosodást.

Ha szeretetre vágyunk, bizalmat, reményt fogunk kapni. A megtört szívekre a Rózsakvarc gyógyulást hoz. Ha a kapcsolatunk fájdalmat okoz, akkor segít megoldani a problémákat és a rossz érzések helyett, valami pozitív megoldáshoz segít hozzá. Az érzelmek kiegyensúlyozására, a béke és a nyugalom megteremtésére szolgál. Ezek a megbocsájtás, az együttérzés, tolerancia energiáit hordozzák, lehetővé téve számunkra, hogy másokban a jót lássuk meg. Segít az érzelmek felszabadításában, a féltékenység, a félelmet, a pletykákat távol tartja tőlünk.

A Rózsakvarc pozitív hatásai a testre: energiái szív és érrendszeri problémák kezelésére is használhatóak. Segít megelőzni a trombózist, a szívrohamokat, mert erősíti a szívizmokat.

A Rózsakvarc energiái segítenek, hogy megtaláljuk a lelki társunk, vonzza a szeretetet és jobban fogjuk szeretni az életünket.

Csakra: szívcsakra

Csillagjegy: Bika Rák, Mérleg

Rózsakvarcot tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai szodalit marokkő

Szodalit

A Szodalit ásvány hatásai

A Szodalit a harmónia köve, a lélek szeme és füle. Elősegíti a békét, a nyugalmat és fejleszti az intuíciót. Megvéd a sötétségtől és mindig a fény és a szeretet felé terel. Felszabadítja bennünk a feszültséget a félelmet, a negatív érzelmeket. Hozzásegít minket a harmóniához és egyensúlyba hoz minket. Segít megismerni magunkat, így emelve önbecsülésünket és a bizalmat mások iránt is. Ha elfogadjuk magunkat, ez alapja minden bölcsességnek, így egy magasabb szintre léptünk a hétköznapi embertársainknál. Fejleszti a kreatív gondolkodást, támogatja álmainkat és segít megvalósítani őket. A Szodalit ásványok hatásai közé tartozik még, hogy megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől.

A Szodalitot a művészek kövének is nevezik, mert erősíti a kreatív energiát. A szobrászok, festők, írók, művészek, gyakran viselnek Szodalit kőből készült ékszereket. A racionális gondolkodás és a logika köve, a kő segít meghallani az intuiciónkat és felszínre hozni a logikus gondolatainkat. A Szodalit energiái az igazságot keresik és segít, hogy mindig a megfelelő szavakat használva, tökéletesen ki tudjuk fejezni magunkat. 

Megnöveli az immunitást, így megvéd a különböző betegségekkel szemben is. Javítja az emésztést, csökkenti a magas vérnyomást. Segít még alvási problémákban, utazási betegségeknél, a szorongás leküzdésében és májtisztító hatása is van.

Csakra: torokcsakra, homlok csakra

Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak

Szodalit ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai marokkő - tigrisszem- ásványkarkötő

Tigrisszem

A Tigrisszem ásvány hatásai

A negatív érzelmektől, mint a félelem, segít megszabadulni, majd a legmerészebb vágyainkra koncentrálni. Az önmegvalósítás köve, rávilágít arra, hogy a nagy dolgok kemény munkából és kitartásból állnak. A Tigrisszem arra buzdít, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból és bátran fedezzük fel a boldog ismeretlent. Karrierépítő pillanatokban segít, mikor a legjobb formánkat kell hoznunk, állásinterjún, meghallgatáson. Arra figyelmeztet, hogy minden álmunk bátorsággal elérhető. A függőségeket segít legyőzni és hogy erőt ad, hogy változtassunk életvitelünkön. 

A legtöbb ember csak megy az áramlással és olyan helyen reked meg ahol már nem boldogok. A Tigrisszem bátorságot ad, hogy megtegyük a helyes lépést és elérjük a boldogságunkat. Megszilárdítja a kapcsolatokat és a barátságokat. Régen talizmánként használták és úgy tartották, hogy megvéd a betegségektől és a rossz átkoktól. Jószerencsét, bőséget és jólétet hozhat. Energiái a legnagyobb álmaink eléréséhez segítenek hozzá. Megadja az erőt, hogy hagyjuk abba az álmodozást és kezdjünk el élni. Merész hozzáállással fog bátorítani, hogy beleugorjunk az ismeretlenbe. A kő nyugodtságot és békét is ad, ha csendre van szükségünk.

Megvilágosodást hoz az életünkben, csökkenti a szorongást, és segít hogy ne futamodjunk meg a nagy kihívásoktól. A tigrisszem energiája türelemre tanít és hogy ne adjuk fel soha az álmainkat. A tigris is csak akkor öl, ha vadászik, de sosem vesz többet, mint amire szüksége van. A kő is ezt a rezgést adja át, hogy az erőt nem bántalmazásra, az intelligenciát hatalmat pedig ne rossz célokra használjuk.

A Tigrisszem pozitív hatásai a testre: növeli az anyagcserét, megtartja az energiaszintet, jó a látási problémák enyhítésére. Segíti a törött csontok gyógyulását, elősegíti a nyaki problémák gyors helyreállítását. Segít a méreganyagok távozásában és a betegségek felépülésében.

A Tigrisszem energiája megerősít minket abban, hogy a boldogsághoz és a sikerhez vezető út, akadályokkal teli, de segít megmászni a karrier hegyet és eljutni a csillagokig.

Csakra: napfonat csakra

Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas

Tigrisszem ásványt tartalmazó karkötőink

Ezek a kristályok a különböző csakrákra is kedvező hatással vannak, hiszen a kövek energiája,
a mi energiaközpontunkat pozitívan befolyásolja.

ásványok hatásai unakit

Unakit

A szeretet, az együttérzés és a kedvesség energiáival rezonál. Elősegíti az emberi kapcsolatokat, legyen az barátság, vagy akár az üzleti életben is hozzásegít a siker elérésében. Segít kiküszöbölni a rossz gondolatokat és a rossz szokások legyőzésében is partner.  Legyen az dohányzás, vagy bármilyen szenvedély, segít a káros méreganyagoktól és a negatív energiáktól megszabadulni. Ideális kő a gyermekek érzékeny érzelmeik számára és segít nekik visszafordulni a bánatból, csalódásból.

Segít a döntéshozatalban, az érzelmeket egyensúlyba tartja, a kő energiája megmutatja a helyes utat. Arra ösztönöz, hogy keményen dolgozzunk a siker érdekében, de mindehhez lelkesedést és örömet ad. A szívcsakrát szabályozza és segít abban, hogy nyitottak legyünk az érzelmi kapcsolatainkban. Segít megőrizni a lelki testi és a fizikai test egyensúlyát. Segít felszabadítani a haragot és a fájdalmat amit nem tudunk elengedni. Növeli a bátorságunkat, önbizalmat ad, erősíti az önfejlesztést és a saját elvárásainknak segít megfelelni.

Az Unakit ásványok hatásai a testre: Erősíti a szervezet öngyógyító törekvéseit. Meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést. Ösztönzi a haj és bőrszövetek növekedését, de a krónikus soványságban is segít, mert súlynövekedő hatást tulajdonítanak neki.

Az Unakit a szeretet, az együttérzés és a kedvesség energiáival rezonál.

Csakra: szívcsakra

Unakit ásványt tartalmazó karkötőink

rozsaszinszemuveg-logo-020

“Lásd rózsaszínben a világot!”

Még több karkötő itt

Szeretem az anyukámat ásványkarkötő

Szeretem az anyukámat ásványkarkötő
6490.- / 2 db

Még több anya-lánya karkötőért kattints ide
Bátor vagyok ásványkarkötő

Bátor vagyok ásványkarkötő
3790.-

Még több magabiztos férfi vagyok karkötőért kattints ide
Igaz barát vagyok ásványkarkötő

Igaz barát vagyok
6490.- / 2 db

Még több barátság karkötőért kattints ide
Romantikus vagyok ásványkarkötő

Romantikus vagyok ásványkarkötő
3790.-

Még több boldog nő vagyok karkötőért kattints ide
Erős vagyok ásványkarkötő

Erős vagyok ásványkarkötő
3790.-

Még több magabiztos férfi vagyok karkötőért kattints ide
Imádom New Yorkot ásványkarkötő

Imádom New Yorkot ásványkarkötő
3790.-

Még több imádok élni ásványkarkötőért kattints ide
rozsaszinszemuveg-logo-020