Angyalszárnyas anya-lánya ásvány karkötő

/, Női, Páros/Angyalszárnyas anya-lánya ásvány karkötő

Angyalszárnyas anya-lánya ásvány karkötő

6 490 Ft

8 mm-es Angelit, Hematit, Hegyikristály ásványgyöngyökkel, fém angyalszárny medállal

“Az anya nem az a személy, akire támaszkodunk, hanem aki szükségtelenné teszi a támaszkodást. “
Dorthy Canfield Fischer

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.
Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

A karkötőt medállal vagy medál nélkül is kérheted.

Annyi a feladatod, hogy a méretválasztás után kiválasztod azt az opciót amelyiket szeretnéd. Ha medál nélküli változat mellett döntesz, abban az esetben, egy plusz ásványgyöngyöt fűzünk a helyére.

Leírás

Angyalszárnyas anya-lánya ásvány karkötő

Angyalszárnyas anya-lánya ásvány karkötő, a következő ásványokat tartalmazza: Angelit, Hematit, Hegyikristály

Angelit

Erősíti a lelkierőt, segíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. A lelki fájdalmakat csillapítja, gyógyítja. Az Angelit segít abban, hogy kapcsolatot alakítsunk ki az Univerzum magasabb hatáskörével, miután ez megtörtént észrevehetően javul a mentális és pszichés egészségünk. Enyhíti a szorongás és a depresszió tüneteit, nyugodtabbak és energikusabbak leszünk, segít az optimális testsúly kialakításában.

A kő segít, hogy másokkal egészséges kommunikációt tudjunk kialakítani és hogy merjünk, a véleményünknek hangot adni. Az empátia készségünk fejlődik, ezért a baráti, szerelmi, családi kapcsolatainkat magasabb szintre emeli. A kőnek megnyugtató hatása van, segít a félelmek legyőzésében és az életünkben keletkezett elakadások megszüntetésében. Erősíti a telepátia képességünket és segít, hogy tisztábban lássuk a dolgokat. Az Angelit lágy két színe megnyugtató harmóniát, egyensúlyt hoz életünkbe.

Hematit

Felszívja a toxikus érzelmeket, amelyek visszatartanak minket a vitalitástól és az örömtől. Segít megszabadítani a stressz, a szorongás és a feszültség negatív érzéseitől. Segít a negatív energiát a gyökércsakrába szállítani, ott semlegesíti és kiegyenlíti mind a hét csakrát, így hozzásegít a belső egyensúlyunk kialakulásához.

A Hematit kő segíti a logikus gondolkodást, így előnyös a matematika területén, elősegíti az érveléseinket és a problémamegoldó képességünket növeli. A logikus gondolkodás a kreativitás előszobája, ezért a kreatív gondolkodásunkat is fejleszti. Erősíti a figyelem összpontosítást és segít legyőzni a szorongást, mely sokszor az erős képzelőerőből fakad.

A föld eleméhez kapcsolódik ezért pénzügyi előnyökhöz is vezet. Karrierépítésnél, munkahely keresésnél, vagy egy új projekt sikeréhez is hozzásegíthet minket. A kapcsolatokat megerősíti, legyen az szerelmi, baráti, vagy családi, mert a Hematit megvéd minket a negatív viselkedéstől. Lelki és érzelmi téren egyensúlyba hoz, segít kifejezni a hálánkat.

Hegyikristály

A hegyikristály képes minden kő hatását erősíteni. A pozitív gondolkodás, a tisztaság és a szeretet köve. Segít a kitűzött céljaink elérésében, megnyitja az elmét és megszünteti az energiablokkokat. Ezzel segítve a szabad energiaáramlást egész testünkben. Mindkét agyféltekét aktiválja, erősíti az agyalapi mirigyet, mely az oxitocin tárolásáért is felelős, amit szeretethormonnak is neveznek.  Mestergyógyító, élénkíti az immunrendszert. Lelki és szellemi kimerültség estén, visszaadja a vitalitásunkat, megszüntetve a fáradságérzetet. Egyensúlyba hoz, mivel a negatív energiát taszítja a pozitív energiát pedig vonzza. Meditációhoz is tökéletes, hiszen megtisztítja és megnyugtatja az elmét.

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

További információk

Anya méret

14cm, 15cm, 16cm, 17cm, 18cm, 19cm, 20cm, 21cm

Lánya méret

14cm, 15cm, 16cm, 17cm, 18cm, 19cm, 20cm, 21cm

Anya karkötőn medál

medál nélkül, medállal

Lánya karkötőn medál

medál nélkül, medállal

Köszönöm hogy itt vagy!

Elfogadsz egy ajándékot?
100 pozitív megerősítés
ingyenes e-book
feliratkozom
feliratkozo-ablak-rozsaszin-szemuveg-e-book-image
close-link