Ásványok hatásai

/Ásványok hatásai
Ásványok hatásai2018-12-14T21:50:20+00:00

Ásványok hatásai

Az ásványok hatásai pozitívan befolyásolhatnak minket. Energiák vagyunk. Mágneses energiák. Az ásványkövek szintén energiák. Pozitív energiák.
Az ősi civilizációk évezredek óta kihasználták a kristályok erejét a mentális, a testi és a lelki blokkok feloldására.

ásványok hatásai

Ásványok energiái
pozitívan hatnak
a lelkünkre

ásványok hatása a csakrákra

Ásványok hatásai
kiegyenlítik
a különböző csakrákat

ásványok hatásai a testünkre

Ásványok hatásai
kedvezően befolyásolják
a testünk egészségét

ásványok hatásai a csillagjegyek szerint

Ásványok hatásai
megmutatkoznak
csillagjegyek szerint is

Az ásványokból készült ékszerek nemcsak jól néznek ki, hanem egy nagyszerű érzést is adnak nekünk, hiszen:

Támogatják az általános közérzetet, mind fizikailag, mind szellemileg, miközben növeli az energiánkat.

Segítenek abban hogy jobb döntéseket hozzunk, valamint az érzelmeinket stabilizálják és kedvezően befolyásolják.

Megvédenek a negatív gondolatoktól, a kellemetlen emberektől, és erős pszichés védelmet adnak.

Segíti a kreativitást, hozzásegít a mentális egyensúlyhoz és a fizikai erőnlétünket is növeli.

A különböző ásványok hatásai

ásványok hatásai ametiszt kristály

Ametiszt

A korona csakrához kapcsolódik, ezért hasznos az elme és a negatív gondolatok megtisztítására. Nyugtató és békés energiát hordoz, amely segít az elveszett energiák feltöltésében.  A stressz és a szorongás is visszaszorítható vele, sokan meditáláshoz használják. Hasznos a kő a munkahelyi stressz leküzdésében és a jólét megteremtésében. Elősegíti az intuíciót és a kommunikációt így a munka hatékonyságunk is növelhető vele. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot. Segít legyőzni a függőségeket.

Csakra: homlokcsakra

Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak

Ametiszt ásványt tartalmazó karkötőink

Az ásványkövek energiamezője, kedvezően befolyásolja a mi energiánkat.
Minden kőnek más frekvenciájú rezgése van, így mindegyik kő más energiamezőt képes befolyásolni.

Achát

Az achát tulajdonságai kapcsolódnak a föld energiájához, ezért egyensúlyba tart  testi, lelki és érzelmi téren. Békét és egyensúlyt hoz az életünkbe. Segít a változás folyamatában, erőt és kitartást ad a céljaink eléréséhez. Segít a keserűség leküzdésében, a harag gyógyításában, biztosítja a bátorságot és a szeretet irányába terel. Az Achát ásványok hatásai közé sorolható még, hogy serkenti az életerőt, megtisztítja az elmét és helyet teremt a jószerencse számára.

Csakrák: gyökércsakra

Csillagjegy: Bika, Ikrek Rák, Skorpió

ásványok hatásai achát

Achát ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai fluorit

Fluorit

A Fluorit ásvány hatásai

Segít a test és a szellem méregtelenítésében, hogy újra felfedezhessük a boldogság útját. Megteremti a kreativitást és új lehetőségeket nyit meg az elme számára. A diákok kiváló köve, mert serkenti az agysejtek elektromos töltését.  Arra ösztönzi mindkét agyféltekét, hogy összhangban működjenek. Segít a lényegre összpontosítani, a koncentrációt és a döntések meghozatalát. A Fluorit ásványok hatásai közé tartozik még, hogy megszabadít a stresszes gondolatoktól, feszültségtől és pozitív gondolkodáshoz segít hozzá.

Csillagjegy: Vízöntő, Halak

Csakra: torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra

Fluorit ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai hegyikristály

Hegyikristály

Hegyikristály

A hegyikristály képes minden kő hatását erősíteni. A pozitív gondolkodás, a tisztaság és a szeretet köve. Segít a kitűzött céljaink elérésében, megnyitja az elmét és megszünteti az energiablokkokat. Ezzel segítve a szabad energiaáramlást egész testünkben. mestergyógyító, élénkíti az immunrendszert. Egyensúlyba hoz, mivel a negatív energiát taszítja a pozitív energiát pedig vonzza.

Csakra: minden csakra

Csillagjegy: minden csillagjegy

Hegyikristályt tartalmazó karkötőink

Ezen a világon minden energiából épül fel, a fű, a szikla és mi magunk is. Mivel az energia rezgés, ez azt jelenti minden, akár látjuk akár nem, az nem más, mint tiszta, rezgő, örökké áramló energia.

ásványok hatásai hematit

Hematit

Hematit ásvány hatásai

Felszívja a toxikus érzelmeket, amelyek visszatartanak minket a vitalitástól és az örömtől. Segít megszabadítani a stressz, a szorongás és a feszültség negatív érzéseitől. Segít a negatív energiát a gyökércsakrába szállítani, ott semlegesíti és kiegyenlíti mind a hét csakrát, így hozzásegít a belső egyensúlyunk kialakulásához.

Csakra: gyökércsakra

Csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő

Hematit ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai howlit

Howlit

A Howlit ásvány hatásai

Nyugtató hatása van, a párnánk alá téve segít a nyugodt alvásban, mert lecsillapítja a felpörgött gondolatainkat. Türelemre tanít és segít megfékezni a haragot, dühöt. Csillapítja az elmét, fejleszti a memóriát, erősíti a tudásszomjat, megnyugtatja a negatív érzelmeket. Erősíti a csontokat, fogakat, mert egyensúlyba tartja a kalciumszintet.

Csillagjegy: Ikrek

Csakra: szakrális csakra, napfonat csakra

Howlit ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai howlit

Jade

A Jade ásvány hatásai

Jólétet, bőséget, szerencsét, szerelmet hoz életünkbe.Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretethez és segít eggyé válni az egész Univerzummal. A nyugalom köve a viharok közepén, megnyugtatja az idegeket és a szívritmust. A támogatja a szeretetet, a megbízhatóságot és a hűséget. A Jade ásványok hatásai közé tartozik még, hogy önbizalmat és önállóságot biztosít. Az örök fiatalság kövének is nevezik, mert a nyugalom hatására csökkenti az arcizmok feszültségét, amiért a ráncok felelősek.

Csillagjegy: Bika Rák, Mérleg, Halak

Csakra: szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra

Jade ásványt tartalmazó karkötőink

Ha érzékenyek vagyunk egy kőre és energiájára, akkor a kő kedvezően befolyásolja a hangulatunkat és olyan előnyöket kínál, amellyel gazdagíthatjuk életünket.

ásványok hatásai lapis lazuli marokkő

Lapis lazuli

A Lapis lazuli ásvány hatásai

Színe a zafírkék, ami a tudatosság és az önkifejezés színe. Nyugalmat hoz nekünk a káosz közepén. Segíti a lelki tudatosságot és, hogy a szívünkre hallgassunk. Serkenti a tudást, a memóriát, az igazság és a megértés vágyát. Ösztönzi a kreatívságot. Kiváló migrének és fejfájások ellen. A negatív energiákat felszabadítja és segít megszabadulni tőlük. Megerősíti a baráti és a szerelmi kapcsolatokat.

Csakra: torokcsakra, harmadik szem csakra

Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak

Lapis lazuli ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai ónix

Ónix

Az Ónix ásvány hatásai

Megszabadítja a lelkünket a szorongásoktól és egy gazdagabb, értelmesebb létezéshez vezet. Mindenkinek van valami fóbiája, de az Ónix kő segít legyőzni a negatív gondolkodási mintákat, amelyek a félelemből erednek. Az Ónix ásványok hatásai közé tartozik az is, hogy a mindennapi élet küzdelmeiben segít megnyugodni és visszahozza a magánélet – munka egyensúlyát, hogy biztonságba érezzük magunkat.

Csakra: gyökércsakra

Csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízöntő

Ónix ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai obszidián

Obszidián

Az Obszidián ásvány hatásai

A kristály egy lelki segélyszolgálat, ami segít a múltbéli traumák feldolgozásában. Egy lelki testőr, mert segít megszabadulni a szorongástól, a félelmektől, függőségtől és a haragtól. Ha ránk törne a halogatás, vagy az elszigeteltség érzése, a kő segít, az elveszett lelkünk és a fizikai világ egyensúlyának helyreállításában. Erőt ad a türelemhez és a kihívások legyőzésében.  

Csillagjegy: Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő

Csakra: gyökércsakra

Obszidián ásványt tartalmazó karkötőink

A jó dolgok jót, a rossz dolgok rosszat fogják magukhoz húzni,
hiszen az azonos rezgésű frekvenciák egymásra találnak.

ásványok hatásai rózsakvarc marokkő

Rózsakvarc

A feltétel nélküli szeretet köve. Segít a megbocsátásban, segít hogy más szemszögből is lássuk a helyzeteket és ez a bölcsesség amivel felruház, segít elmélyíteni a kapcsolatot a partnerünkkel. Hozzásegít minket az együttérzés iránti igényünkhöz. Enyhíti a stresszt, a szorongást, megnyugtató hangulatot hoznak a munkahelyen és a családunk körében. Orvosolja a félelem, és a gyanakvás érzését, melyek a kapcsolatot mérgeznék. A múlt sebeit segít feldolgozni és erőt ad az új szerelem felismeréséhez. A barátság a szeretet és a szerelem köve.

Csakra: szívcsakra

Csillagjegy: Bika Rák, Mérleg

Rózsakvarcot tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai szodalit marokkő

Szodalit

A Szodalit ásvány hatásai

A Szodalit a harmónia köve, a lélek szeme és füle. Elősegíti a békét, a nyugalmat és fejleszti az intuíciót. Megvéd a sötétségtől és mindig a fény és a szeretet felé terel. Felszabadítja bennünk a feszültséget a félelmet, a negatív érzelmeket. Hozzásegít minket a harmóniához és egyensúlyba hoz minket. Segít megismerni magunkat, így emelve önbecsülésünket és a bizalmat mások iránt is. Ha elfogadjuk magunkat, ez alapja minden bölcsességnek, így egy magasabb szintre léptünk a hétköznapi embertársainknál. Fejleszti a kreatív gondolkodást, támogatja álmainkat és segít megvalósítani őket. A Szodalit ásványok hatásai közé tartozik még, hogy megtisztít az elektromágneses szennyeződésektől.

Csakra: homlok csakra

Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak

Szodalit ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai marokkő - tigrisszem- ásványkarkötő

Tigrisszem

A Tigrisszem ásvány hatásai

A negatív érzelmektől, mint a félelem, segít megszabadulni, majd a legmerészebb vágyainkra koncentrálni. Az önmegvalósítás köve, rávilágít arra, hogy a nagy dolgok kemény munkából és kitartásból állnak. A boldogsághoz és a sikerhez vezető út, akadályokkal teli, de segít megmászni a karrier hegyet és eljutni a csillagokig. A Tigrisszem arra buzdít, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból és bátran fedezzük fel a boldog ismeretlent. Karrierépítő pillanatokban segít, mikor a legjobb formánkat kell hoznunk. állásinterjún, meghallgatáson. Arra figyelmeztet, hogy minden álmunk bátorsággal elérhető. A függőségeket segít legyőzni és hogy erőt ad, hogy változtassunk életvitelünkön.

Csakra: napfonat csakra

Csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas

Tigrisszem ásványt tartalmazó karkötőink

Ezek a kristályok a különböző csakrákra is kedvező hatással vannak, hiszen a kövek energiája,
a mi energiaközpontunkat pozitívan befolyásolja.

ásványok hatásai türkiz

Türkiz

A Türkiz ásvány hatásai

Nyugalmat teremt, mert energetizálja az összes csakra központot. A türkiz segítségével egy karizmatikus ragyogást kapsz, amely az új önbizalom érzéséből származik. Segít megnyugodni az érzelmek viharában és pozitív életerősítő hangulathoz segít hozzá. Empatikussá és kiegyensúlyozottá tesz, segít felismerni a boldogság és a boldogtalanság okait és elsajátítani őket. A Türkiz ásványok hatásai közé tartozik még, hogy elősegíti az önmegvalósítást, hozzásegít a kreatív problémamegoldáshoz. Megnyugtatja az idegeket, akár egy nyilvános beszéd, vagy hosszú repülőút előtt és kiegyensúlyozza a hangulatváltozásainkat.

Csakra: torokcsakra

Türkiz ásványt tartalmazó karkötőink

ásványok hatásai unakit

Unakit

Az Unakit ásvány hatásai

A szeretet, az együttérzés és a kedvesség energiáival rezonál. Elősegíti az emberi kapcsolatokat, legyen az barátság, vagy akár az üzleti életben is hozzásegít a siker elérésében. Segít kiküszöbölni a rossz gondolatokat és a rossz szokások legyőzésében is partner.  Legyen az dohányzás, vagy bármilyen szenvedély, segít a káros méreganyagoktól és a negatív energiáktól megszabadulni. Ideális kő a gyermekek érzékeny érzelmeik számára és segít nekik visszafordulni a bánatból, csalódásból. Erősíti a szervezet öngyógyító törekvéseit. Meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, elősegíti a pihenést.

Unakit ásványt tartalmazó karkötőink

rozsaszinszemuveg-logo-020

“Lásd rózsaszínben a világot!”

Még több karkötő itt

Szeretem az anyukámat ásványkarkötő

Szeretem az anyukámat ásványkarkötő
6490.- / 2 db

Még több anya-lánya karkötőért kattints ide
Bátor vagyok ásványkarkötő

Bátor vagyok ásványkarkötő
3790.-

Még több magabiztos férfi vagyok karkötőért kattints ide
Igaz barát vagyok ásványkarkötő

Igaz barát vagyok
6490.- / 2 db

Még több barátság karkötőért kattints ide
Romantikus vagyok ásványkarkötő

Romantikus vagyok ásványkarkötő
3790.-

Még több boldog nő vagyok karkötőért kattints ide
Erős vagyok ásványkarkötő

Erős vagyok ásványkarkötő
3790.-

Még több magabiztos férfi vagyok karkötőért kattints ide
Imádom New Yorkot ásványkarkötő

Imádom New Yorkot ásványkarkötő
3790.-

Még több imádok élni ásványkarkötőért kattints ide
rozsaszinszemuveg-logo-020
Köszönöm, ha megosztod

Köszönöm hogy itt vagy!

Elfogadsz egy ajándékot?
100 pozitív megerősítés
ingyenes e-book
feliratkozom
feliratkozo-ablak-rozsaszin-szemuveg-e-book-image
close-link