7 csakra Achát nemesacél ásványkarkötő

4 290 Ft

8 mm-es fekete színű Achát, Karneol, Tigrisszem, Citrin, Aventurin, Akvamarin, Lapis lazuli, Ametiszt ásványgyöngyökkel, nemesacél strasszos köztessel.

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.

Törlés

7 csakra Achát nemesacél ásványkarkötő

7 csakra Achát nemesacél ásványkarkötő, a következő ásványokat tartalmazza, Karneol, Tigrisszem, Citrin, Aventurin, Akvamarin, Lapis lazuli, Ametiszt, Achát.

A testünknek 7 fő csakra központja van és mindegyik összeköti az emberi testet az Univerzális Életerő energiájával. Ha kiegyensúlyozzuk a csakra rendszerünket, akkor eltávoznak az alacsony vibrációs energiák, pl fáradság, félelem, depresszió.

Az ásványkövek segítenek a különböző csakraközpontok egyensúlyozására, hiszen az energiájuk, pozitívan befolyásolhatják a különböző csakraközpontokat. Ezért a csakrák egyensúlya nagyon fontos a jólét számára.

Az ásványkarkötő a különböző csakrákra a következő ásványokat tartalmazza:

Gyökér csakra: ( piros ) Karneol

Szakrális csakra: ( narancs ) Tigrisszem

Napfonat csakra: ( sárga )  Citrin

Szívcsakra: ( zöld ) Aventurin

Torokcsakra: ( türkizkék ) Akvamarin

Harmadik szem csakra: ( indigókék ) Lapis lazuli

Korona csakra: ( lila ) Ametiszt

Karneol

A Karneol stabilizáló kő, helyreállítja a vitalitást, serkenti a kreativitást. A kristály egy energetikai szikraként működik, mert cselekvésre ösztönöz, hogy megvalósítsuk a legmerészebb álmainkat. Bátorságot ad, elősegíti a pozitív gondolkodást és motivál a sikerre. Mindenki kreatív képességekkel születik. A Karneol segíti a kreatív gondolatainkat összekapcsolni a szívünkkel, ahol a szenvedély lakozik. Így ha a szívünkre hallgatunk elengedjük a félelmeinket, amelyek gátat szabnak a szárnyalásunknak.

Tigrisszem

A Tigrisszem hatása, hogy a negatív érzelmektől, mint a félelem, segít megszabadulni, majd a legmerészebb vágyainkra koncentrálni. Az önmegvalósítás köve, rávilágít arra, hogy a nagy dolgok kemény munkából és kitartásból állnak. A Tigrisszem arra buzdít, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból és bátran fedezzük fel a boldog ismeretlent. Karrierépítő pillanatokban segít, mikor a legjobb formánkat kell hoznunk, állásinterjún, meghallgatáson. Arra figyelmeztet, hogy minden álmunk bátorsággal elérhető. A függőségeket segít legyőzni és hogy erőt ad, hogy változtassunk életvitelünkön.

Citrin

A Citrin meleget és energiát ad az élet bármely területén. Gazdagságot hozó kristály, érdemes a pénztárcánkba tenni egy darabot. Vonzza a gazdagságot és a sikert. Boldogságot adó, nagylelkű kő, segít, hogy nagylelkűek legyünk, miközben többszörösen visszakapjuk a jót. A Citrin segít elűzni a bánatot és a negatív energiát. Erősíti az önbizalmat, serkenti a kreativitást, segíti az önkifejezést. Segít legyőzni a depressziót, fóbiákat, fokozza az életörömöt. Krónikus fáradtság ellen hatásos, csökkenti a menstruációs, klimax problémákat.

Aventurin

Az Aventurin a jó szerencse köve.

Elősegíti a harmónia és az egyensúly megteremtését, miközben megvéd a mérgező érzelmektől. Megnyugtatja az elmét, a szívcsakrához kapcsolódik, optimizmussal tölt el és segít, hogy hálásak legyünk mindenért, amit az élettől kaptunk. Élénkít, elnyeli a negatív energiát, megóv a lelki támadásoktól.

Akvamarin

Az Akvamarin a “tengervíz köve”, mint egy vízesés elmossa a stresszt, félelmet és teret enged a békének, nyugalomnak. Teljes megújulást hoz az elmében, a testben és a szellemben. Ösztönzi az önbecsülést, a belső békét, mert nagyon megnyugtató energiával rendelkezik.

Áramló békés energiája, elősegíti az érzelmi gyógyulást és elmélyíti a meditatív állapotokat. Gyógyítja az érzelmi traumát, lehűti a forró indulatokat, enyhíti a stresszt. Tisztítja az elmét, nyugtatja a szívet, segít az igazság kimondásában, békét hoz.

Lapis lazuli

A Lapis lazuli színe a zafírkék, ami a tudatosság és az önkifejezés színe. Nyugalmat hoz nekünk a káosz közepén. Segíti a lelki tudatosságot és, hogy a szívünkre hallgassunk. Serkenti a tudást, a memóriát, az igazság és a megértés vágyát. Ösztönzi a kreatívságot. Kiváló migrének és fejfájások ellen. A negatív energiákat felszabadítja és segít megszabadulni tőlük. A Lapis lazuli megerősíti a baráti és a szerelmi kapcsolatokat, a szeretet a hűség iránt elkötelezettséget hoz, a barátság kövének is nevezik.

Ametiszt

Az Ametiszt hatása: a kristály a korona csakrához kapcsolódik, ezért hasznos az elme és a negatív gondolatok megtisztítására. Nyugtató és békés energiát hordoz, amely segít az elveszett energiák feltöltésében.  A stressz és a szorongás is visszaszorítható vele, sokan meditáláshoz használják. Hasznos a kő a munkahelyi stressz leküzdésében és a jólét megteremtésében. Elősegíti az intuíciót és a kommunikációt így a munka hatékonyságunk is növelhető vele. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot. Segít legyőzni a függőségeket.

Achát

Az Achát egyensúlyba tart testi, lelki és érzelmi téren. Békét és egyensúlyt hoz az életünkbe. Segít a változás folyamatában, erőt és kitartást ad a céljaink eléréséhez. Segít a keserűség leküzdésében, a harag gyógyításában, biztosítja a bátorságot és a szeretet irányába terel. Az Achát ásványok hatásai közé sorolható még, hogy serkenti az életerőt, megtisztítja az elmét és helyet teremt a jószerencse számára.

Nyugtató és pozitív hatással van az érzelmeinkre, a fájdalmat enyhíti és segít a partnerünk jó tulajdonságaira koncentrálni, ezzel is erősíti és stabillá teszi a kapcsolatainkat. Az Achát pozitív energiája örömhöz és optimizmushoz segít hozzá. Támogató és bátorító forrás a munka és a karrier területén is. Segíti a kreativitást, inspirál, motivál és produktívabbá tesz. Arra ösztönöz, hogy használjuk ki minden tehetségünket, melyet az élettől kaptunk ajándékba.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

 

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

Tömeg 0.03 kg
Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Tetszett ezért megosztom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: twitter