7 csakra Jade nemesacél ásványkarkötő

4 290 Ft

8 mm-es sötétkék színű Jade, Karneol, Tigrisszem, Citrin, Aventurin, Akvamarin, Lapis lazuli, Ametiszt ásványgyöngyökkel, nemesacél strasszos köztessel.

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.

Törlés

7 csakra Jade nemesacél ásványkarkötő

7 csakra Jade nemesacél ásványkarkötő, a következő ásványokat tartalmazza, Karneol, Tigrisszem, Citrin, Aventurin, Akvamarin, Lapis lazuli, Ametiszt.

A testünknek 7 fő csakra központja van és mindegyik összeköti az emberi testet az Univerzális Életerő energiájával. Ha kiegyensúlyozzuk a csakra rendszerünket, akkor eltávoznak az alacsony vibrációs energiák, pl fáradság, félelem, depresszió.

Az ásványkövek segítenek a különböző csakraközpontok egyensúlyozására, hiszen az energiájuk, pozitívan befolyásolhatják a különböző csakraközpontokat. Ezért a csakrák egyensúlya nagyon fontos a jólét számára.

Az ásványkarkötő a különböző csakrákra a következő ásványokat tartalmazza:

Gyökér csakra: ( piros ) Karneol

Szakrális csakra: ( narancs ) Tigrisszem

Napfonat csakra: ( sárga )  Citrin

Szívcsakra: ( zöld ) Aventurin

Torokcsakra: ( türkizkék ) Akvamarin

Harmadik szem csakra: ( indigókék ) Lapis lazuli

Korona csakra: ( lila ) Ametiszt

Karneol

A Karneol stabilizáló kő, helyreállítja a vitalitást, serkenti a kreativitást. A kristály egy energetikai szikraként működik, mert cselekvésre ösztönöz, hogy megvalósítsuk a legmerészebb álmainkat. Bátorságot ad, elősegíti a pozitív gondolkodást és motivál a sikerre. Mindenki kreatív képességekkel születik. A Karneol segíti a kreatív gondolatainkat összekapcsolni a szívünkkel, ahol a szenvedély lakozik. Így ha a szívünkre hallgatunk elengedjük a félelmeinket, amelyek gátat szabnak a szárnyalásunknak.

Tigrisszem

A Tigrisszem hatása, hogy a negatív érzelmektől, mint a félelem, segít megszabadulni, majd a legmerészebb vágyainkra koncentrálni. Az önmegvalósítás köve, rávilágít arra, hogy a nagy dolgok kemény munkából és kitartásból állnak. A Tigrisszem arra buzdít, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból és bátran fedezzük fel a boldog ismeretlent. Karrierépítő pillanatokban segít, mikor a legjobb formánkat kell hoznunk, állásinterjún, meghallgatáson. Arra figyelmeztet, hogy minden álmunk bátorsággal elérhető. A függőségeket segít legyőzni és hogy erőt ad, hogy változtassunk életvitelünkön.

Citrin

A Citrin meleget és energiát ad az élet bármely területén. Gazdagságot hozó kristály, érdemes a pénztárcánkba tenni egy darabot. Vonzza a gazdagságot és a sikert. Boldogságot adó, nagylelkű kő, segít, hogy nagylelkűek legyünk, miközben többszörösen visszakapjuk a jót. A Citrin segít elűzni a bánatot és a negatív energiát. Erősíti az önbizalmat, serkenti a kreativitást, segíti az önkifejezést. Segít legyőzni a depressziót, fóbiákat, fokozza az életörömöt. Krónikus fáradtság ellen hatásos, csökkenti a menstruációs, klimax problémákat.

Aventurin

Az Aventurin a jó szerencse köve.

Elősegíti a harmónia és az egyensúly megteremtését, miközben megvéd a mérgező érzelmektől. Megnyugtatja az elmét, a szívcsakrához kapcsolódik, optimizmussal tölt el és segít, hogy hálásak legyünk mindenért, amit az élettől kaptunk. Élénkít, elnyeli a negatív energiát, megóv a lelki támadásoktól.

Akvamarin

Az Akvamarin a “tengervíz köve”, mint egy vízesés elmossa a stresszt, félelmet és teret enged a békének, nyugalomnak. Teljes megújulást hoz az elmében, a testben és a szellemben. Ösztönzi az önbecsülést, a belső békét, mert nagyon megnyugtató energiával rendelkezik.

Áramló békés energiája, elősegíti az érzelmi gyógyulást és elmélyíti a meditatív állapotokat. Gyógyítja az érzelmi traumát, lehűti a forró indulatokat, enyhíti a stresszt. Tisztítja az elmét, nyugtatja a szívet, segít az igazság kimondásában, békét hoz.

Lapis lazuli

A Lapis lazuli színe a zafírkék, ami a tudatosság és az önkifejezés színe. Nyugalmat hoz nekünk a káosz közepén. Segíti a lelki tudatosságot és, hogy a szívünkre hallgassunk. Serkenti a tudást, a memóriát, az igazság és a megértés vágyát. Ösztönzi a kreatívságot. Kiváló migrének és fejfájások ellen. A negatív energiákat felszabadítja és segít megszabadulni tőlük. A Lapis lazuli megerősíti a baráti és a szerelmi kapcsolatokat, a szeretet a hűség iránt elkötelezettséget hoz, a barátság kövének is nevezik.

Ametiszt

Az Ametiszt hatása: a kristály a korona csakrához kapcsolódik, ezért hasznos az elme és a negatív gondolatok megtisztítására. Nyugtató és békés energiát hordoz, amely segít az elveszett energiák feltöltésében.  A stressz és a szorongás is visszaszorítható vele, sokan meditáláshoz használják. Hasznos a kő a munkahelyi stressz leküzdésében és a jólét megteremtésében. Elősegíti az intuíciót és a kommunikációt így a munka hatékonyságunk is növelhető vele. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot. Segít legyőzni a függőségeket.

Jade

A Jade jólétet, bőséget, szerencsét, szerelmet hoz életünkbe. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretethez és segít eggyé válni az egész Univerzummal. A nyugalom köve a viharok közepén, megnyugtatja az idegeket és a szívritmust. A támogatja a szeretetet, a megbízhatóságot és a hűséget. A Jade ásványok hatásai közé tartozik még, hogy önbizalmat és önállóságot biztosít. Az örök fiatalság kövének is nevezik, mert a nyugalom hatására csökkenti az arcizmok feszültségét, amiért a ráncok felelősek. Segítségükkel megtartjuk játékos énünket és gyermeki bájunkat.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

 

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

Tömeg 0.03 kg
Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Tetszett ezért megosztom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: twitter