Angyali rózsakvarc ásvány karkötő

4 190 Ft

8 mm-es Rózsakvarc, 8 mm és 6 mm-es roppantott Hegyikristály ásványgyöngyökkel, fém strasszos köztessel és fém angyalszárnnyal

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.

Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

Törlés
SKU 10534 Kategória Címkék , , , ,

Angyali rózsakvarc ásvány karkötő

Angyali rózsakvarc ásvány karkötő, a következő ásványokat tartalmazza: Rózsakvarc, Hegyikristály

Rózsakvarc

A Rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet köve. Segít a megbocsátásban, segít hogy más szemszögből is lássuk a helyzeteket és ez a bölcsesség amivel felruház, segít elmélyíteni a kapcsolatot a partnerünkkel. Hozzásegít minket az együttérzés iránti igényünkhöz. Enyhíti a stresszt, a szorongást, megnyugtató hangulatot hoznak a munkahelyen és a családunk körében. Orvosolja a félelem, és a gyanakvás érzését, melyek a kapcsolatot mérgeznék. A múlt sebeit segít feldolgozni és erőt ad az új szerelem felismeréséhez. A barátság a szeretet és a szerelem köve.

A Rózsakvarc elősegíti az anya-gyerek szoros kötelékét, ezért nagyon jó kristály a terhesség alatt. Erős intuitív energiával rendelkezik, a jó szerencsét, pénzügyi hozamot is képes vonzani. Hiszen nemcsak a szeretetet képes vonzani, hanem a pénzt, jólétet is. A Rózsakvarc energiája több szeretetet, nevetést, romantikát, barátságot hoz az életünkbe. Segít megnyitni a csakrákat és erősíti az önbecsülést, önérzetet. Belső békét hoz, érzelmi növekedést és lelki megvilágosodást.

Ha szeretetre vágyunk, bizalmat, reményt fogunk kapni. A megtört szívekre a Rózsakvarc gyógyulást hoz. Ha a kapcsolatunk fájdalmat okoz, akkor segít megoldani a problémákat és a rossz érzések helyett, valami pozitív megoldáshoz segít hozzá. Az érzelmek kiegyensúlyozására, a béke és a nyugalom megteremtésére szolgál. Ezek a megbocsájtás, az együttérzés, tolerancia energiáit hordozzák, lehetővé téve számunkra, hogy másokban a jót lássuk meg. Segít az érzelmek felszabadításában, a féltékenység, a félelmet, a pletykákat távol tartja tőlünk.

Hegyikristály

A hegyikristály képes minden kő hatását erősíteni. A pozitív gondolkodás, a tisztaság és a szeretet köve. Segít a kitűzött céljaink elérésében, megnyitja az elmét és megszünteti az energiablokkokat. Ezzel segítve a szabad energiaáramlást egész testünkben. Erős és tiszta kapcsolatokhoz segít minket hozzá. Mestergyógyító, élénkíti az immunrendszert. Egyensúlyba hoz, mivel a negatív energiát taszítja a pozitív energiát pedig vonzza.

A Hegyikristály a nehéz időkben annyi erőt képes adni, hogy a saját elvárásainkat is meghaladjuk. Ideális a problémák kezelésére, és segít megoldást találni rájuk. Nyugtató hatása révén, gyakran használják a stressz kezelésére és a nyugodt pihenés elősegítésére. Bárki aki viseli a kristályt, igazságos és egyértelmű döntéseket hoz.

Harmonikus rezgéseinek köszönhetően, pozitív hatást gyakorol minden csakrára és tisztítja az aurát.

Nagyon hasznos kő a negatív energiák és az elektroszmog ellen. A kristály minden olyan energiát erősít, amellyel kapcsolatba lép, beleértve az összes ásvány energiáját is és folyamatosan továbbítja azt, a Föld elektromágneses mezejébe.

A hegyikristály a hét csakra központi köve.

A Hegyikristályt gyógyító kőnek is nevezik, különleges gyógyító képességei miatt. A kristálynak pozitív hatása van minden szervre és stabilizálja a vérnyomást, a keringést és az idegrendszert. Tisztító és gyógyító hatása van az artériákra és az erekre. Megnyugtatja az idegrendszert, miközben stabilizálja a szív és az érrendszert. Nyugtató hatással lehet a fejfájásra, a hátfájásra, a végtagok fájdalmára és a menstruációs panaszokra. A különböző bőrbetegségekre is jótékony hatással van, de még a túlsúly is könnyebben korrigálható vele. Az elzsibbadt testrészek újra aktiválódnak, erősödnek, az emésztési problémákat gyógyítja.

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Tetszett ezért megosztom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: twitter