Bak ásvány karkötő, Tigrisszem ásványokból

3 980 Ft

8mm-es Tigrisszem ásványokból, fém horoszkóp köztessel

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.

Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

A karkötőt medállal vagy medál nélkül is kérheted.

Törlés
SKU 10525 Kategóriák , , Címkék , , , , ,

Bak ásvány karkötő, Tigrisszem ásványokból

A Bak ásvány karkötő Tigrisszem ásványokból készült.

Tigrisszem ásvány 

A Tigrisszem hatása, hogy a negatív érzelmektől, mint a félelem, segít megszabadulni, majd a legmerészebb vágyainkra koncentrálni. Az önmegvalósítás köve, rávilágít arra, hogy a nagy dolgok kemény munkából és kitartásból állnak. A Tigrisszem arra buzdít, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból és bátran fedezzük fel a boldog ismeretlent. Karrierépítő pillanatokban segít, mikor a legjobb formánkat kell hoznunk, állásinterjún, meghallgatáson. Arra figyelmeztet, hogy minden álmunk bátorsággal elérhető. A függőségeket segít legyőzni és hogy erőt ad, hogy változtassunk életvitelünkön.

A legtöbb ember csak megy az áramlással és olyan helyen reked meg ahol már nem boldogok. A Tigrisszem bátorságot ad, hogy megtegyük a helyes lépést és elérjük a boldogságunkat. Megszilárdítja a kapcsolatokat és a barátságokat. Régen talizmánként használták és úgy tartották, hogy megvéd a betegségektől és a rossz átkoktól. Jószerencsét, bőséget és jólétet hozhat. Energiái a legnagyobb álmaink eléréséhez segítenek hozzá. Megadja az erőt, hogy hagyjuk abba az álmodozást és kezdjünk el élni. Merész hozzáállással fog bátorítani, hogy beleugorjunk az ismeretlenbe. A kő nyugodtságot és békét is ad, ha csendre van szükségünk.

Megvilágosodást hoz az életünkben, csökkenti a szorongást, és segít hogy ne futamodjunk meg a nagy kihívásoktól. A tigrisszem energiája türelemre tanít és hogy ne adjuk fel soha az álmainkat. A tigris is csak akkor öl, ha vadászik, de sosem vesz többet, mint amire szüksége van. A kő is ezt a rezgést adja át, hogy az erőt nem bántalmazásra, az intelligenciát hatalmat pedig ne rossz célokra használjuk.

A Tigrisszem pozitív hatásai a testre: növeli az anyagcserét, megtartja az energiaszintet, jó a látási problémák enyhítésére. Segíti a törött csontok gyógyulását, elősegíti a nyaki problémák gyors helyreállítását. Segít a méreganyagok távozásában és a betegségek felépülésében.

A Tigrisszem energiája megerősít minket abban, hogy a boldogsághoz és a sikerhez vezető út, akadályokkal teli, de segít megmászni a karrier hegyet és eljutni a csillagokig.

 

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

Medál

medál nélkül, medállal

Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Tetszett ezért megosztom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: twitter