Boldogságszínű ásvány karkötő

4 190 Ft

8 mm-es pink, türkizkék és lila színű Frozen Achát ásványgyöngyökkel, és fém madártoll medállal

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.

Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

A karkötőt medállal vagy medál nélkül is kérheted.

Törlés

Boldogságszínű ásvány karkötő

A Boldogságszínű ásvány karkötő három színű Frozen Achát ásványokat tartalmaz.

Achát

Az achát tulajdonságai kapcsolódnak a föld energiájához, ezért egyensúlyba tart testi, lelki és érzelmi téren. Békét és egyensúlyt hoz az életünkbe. Segít a változás folyamatában, erőt és kitartást ad a céljaink eléréséhez. Segít a keserűség leküzdésében, a harag gyógyításában, biztosítja a bátorságot és a szeretet irányába terel. Az Achát ásványok hatásai közé sorolható még, hogy serkenti az életerőt, megtisztítja az elmét és helyet teremt a jószerencse számára.

Nyugtató és pozitív hatással van az érzelmeinkre, a fájdalmat enyhíti és segít a partnerünk jó tulajdonságaira koncentrálni, ezzel is erősíti és stabillá teszi a kapcsolatainkat. Az Achát pozitív energiája örömhöz és optimizmushoz segít hozzá. Támogató és bátorító forrás a munka és a karrier területén is. Segíti a kreativitást, inspirál, motivál és produktívabbá tesz. Arra ösztönöz, hogy használjuk ki minden tehetségünket, melyet az élettől kaptunk ajándékba.

Segít, hogy pozitív hozzáállást tartsunk fel a nehéz helyzetekben. Arra figyelmeztet, hogy az összes kihívás melyen keresztülmegyünk, csak átmeneti. Biztosít arról, hogy ami nem öl meg az megerősít. Az Achát elősegíti a kapcsolatok stabilitását és eltávolítja a bántó érzelmeket. Segít elengedni a negatív dolgokat, leküzdeni a haragot és erősíteni a szeretetet a szívünkben. Bátorságot ad az újrakezdésre, arra inspirál, hogy csak jó és csodás dolgokkal töltsük az életünket. Ráébreszt arra, hogy felelősséggel tartozunk a boldogságunkért.

Az Achát megmutatja, hogy a lehetőségek végtelenek és arra az útra terel, ami a legjobban rezonál velünk.

Az Achát ásványok hatásai a testre: segít a bőrrel kapcsolatos betegségekben, enyhíti a bőr irritációt, erősíti a látást és kedvezően befolyásolja az emésztést. Javítja a tüdő funkcióit, kedvező a vérerek számára és erősíti a szívizmot is. Segít a migrén, vagy feszültségtől fellépő fejfájás ellen, a párnánk alá téve, segít, hogy legyőzzük azokat.

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

Medál

medál nélkül, medállal

Tetszett ezért megosztom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: twitter