Boldogságszínű ásvány karkötő

/, Női, Tinédzser/Boldogságszínű ásvány karkötő

Boldogságszínű ásvány karkötő

3 790 Ft

8 mm-es pink, türkizkék és lila színű Frozen Achát ásványgyöngyökkel, és fém madártoll medállal

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.
Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

A karkötőt medállal vagy medál nélkül is kérheted.

Cikkszám: 10537 Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

Boldogságszínű ásvány karkötő

A Boldogságszínű ásvány karkötő három színű Frozen Achát ásványokat tartalmaz.

Achát

Az achát tulajdonságai kapcsolódnak a föld energiájához, ezért egyensúlyba tart testi, lelki és érzelmi téren. Békét és egyensúlyt hoz az életünkbe. Segít a változás folyamatában, erőt és kitartást ad a céljaink eléréséhez. Segít a keserűség leküzdésében, a harag gyógyításában, biztosítja a bátorságot és a szeretet irányába terel. Az Achát ásványok hatásai közé sorolható még, hogy serkenti az életerőt, megtisztítja az elmét és helyet teremt a jószerencse számára.

Nyugtató és pozitív hatással van az érzelmeinkre, a fájdalmat enyhíti és segít a partnerünk jó tulajdonságaira koncentrálni, ezzel is erősíti és stabillá teszi a kapcsolatainkat. Az Achát pozitív energiája örömhöz és optimizmushoz segít hozzá. Támogató és bátorító forrás a munka és a karrier területén is. Segíti a kreativitást, inspirál, motivál és produktívabbá tesz. Arra ösztönöz, hogy használjuk ki minden tehetségünket, melyet az élettől kaptunk ajándékba.

Segít, hogy pozitív hozzáállást tartsunk fel a nehéz helyzetekben. Arra figyelmeztet, hogy az összes kihívás melyen keresztülmegyünk, csak átmeneti. Biztosít arról, hogy ami nem öl meg az megerősít. Az Achát elősegíti a kapcsolatok stabilitását és eltávolítja a bántó érzelmeket. Segít elengedni a negatív dolgokat, leküzdeni a haragot és erősíteni a szeretetet a szívünkben. Bátorságot ad az újrakezdésre, arra inspirál, hogy csak jó és csodás dolgokkal töltsük az életünket. Ráébreszt arra, hogy felelősséggel tartozunk a boldogságunkért.

Az Achát megmutatja, hogy a lehetőségek végtelenek és arra az útra terel, ami a legjobban rezonál velünk.

Az Achát ásványok hatásai a testre: segít a bőrrel kapcsolatos betegségekben, enyhíti a bőr irritációt, erősíti a látást és kedvezően befolyásolja az emésztést. Javítja a tüdő funkcióit, kedvező a vérerek számára és erősíti a szívizmot is. Segít a migrén, vagy feszültségtől fellépő fejfájás ellen, a párnánk alá téve, segít, hogy legyőzzük azokat.

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

További információk

Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Medál

medál nélkül, medállal

Köszönöm hogy itt vagy!

Elfogadsz egy ajándékot?
100 pozitív megerősítés
ingyenes e-book
feliratkozom
feliratkozo-ablak-rozsaszin-szemuveg-e-book-image
close-link