Elegáns vagyok ásvány karkötő

3 980 Ft

8 mm-es, Rubin Zoizit, Lávakő ásványgyöngyökkel, fém köztessel.

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.

Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

Törlés
SKU 10395 Kategória Címkék , , , , ,

Elegáns vagyok ásvány karkötő

Elegáns vagyok ásvány karkötő a következő ásványokat tartalmazza: Rubin Zoizit, Lávakő

Rubin Zoizit

A kő színének egyedülálló harmóniája, a boldogság érzését is szimbolizálja. Amikor megengedhetjük magunknak, hogy élvezzük az életet, miközben pihenünk és teljesen ellazulunk. A Rubin Zoizit olyan energiákat ad, amely segít felszabadítani az elnyomott haragot, vagy az önbecsülésünket erősíti. Minden ami a múlthoz tartozik, segít felszabadítani a szívünkből.

Bátorságot és erőt ad, a stresszes időszakban és fokozza az önbizalmat is. A Rubin Zoizit olyan életerő energiával rendelkezik, ami hatékony gyógyulási kővé teszi. Növeli a pozitív energia áramlást, erősíti az immunrendszert és az érzelmi betegségek leküzdésében is segít, mint például a depresszió. Csökkenti a pánikrohamokat, elősegíti a nyugodt alvást és segít a klausztrofóbia leküzdésében.

Lávakő

Megszünteti az energiaáramlás gátjait. Segítenek a sokk és traumák feldolgozásában, elmulasztják a testi, lelki fájdalmakat. Nyugtató hatású, stresszoldó és javítja a közérzetet és a kedélyállapotot. Méregtelenít és segít az izmok ellazulásában.

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Tetszett ezért megosztom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: twitter