Kos ásvány karkötő, Ametiszt ásványokból

/, Medállal, Női/Kos ásvány karkötő, Ametiszt ásványokból

Kos ásvány karkötő, Ametiszt ásványokból

4 190 Ft

8mm-es Ametiszt ásványokból, fém horoszkóp köztessel

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.
Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

A karkötőt medállal vagy medál nélkül is kérheted.

Cikkszám: 10512 Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Leírás

Kos ásvány karkötő, Ametiszt ásványokból

A Kos ásvány karkötő Ametiszt ásványokból készült.

Ametiszt hatása

Az Ametiszt hatása: a kristály a korona csakrához kapcsolódik, ezért hasznos az elme és a negatív gondolatok megtisztítására. Nyugtató és békés energiát hordoz, amely segít az elveszett energiák feltöltésében.  A stressz és a szorongás is visszaszorítható vele, sokan meditáláshoz használják. Hasznos a kő a munkahelyi stressz leküzdésében és a jólét megteremtésében. Elősegíti az intuíciót és a kommunikációt így a munka hatékonyságunk is növelhető vele. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot. Segít legyőzni a függőségeket.

Azon kristályok közé tartozik, amely az ősi világban megkülönböztetett képességű kőnek számított. Egy olyan meditatív kő, mely az érzelmi, szellemi és fizikai síkokban is működik. Segít a belső egyensúly megteremtésében és hogy elérjük a belső békét.

Az Ametiszt ókori görög szóból ered, jelentése, nem részeg, józan. Úgy tartották, hogy megakadályozza a részegséget, ezért elősegíti a józanságot. Metaforikus értelemben is segíti a józan gondolkodást, minden helyzetben, amikor bizonytalanok vagyunk, hogy meghozzuk a helyes döntést.

A kristály segít a problémák megoldásában. A nehéz helyzetekben, lehetővé teszi, hogy a legfájdalommentesebb döntést hozzuk meg.

Az Ametiszt hatása még, hogy az együttérzést elősegíti, mikor meghallgatjuk mások problémáit, de nem engedi, hogy a negatív energiákat átvegyük. Segítségünkre lesz a rossz érzelmi túladagolásban is, hiszen az elménk józanságát megőrizve, nem teszünk olyat, amit később megbánnánk.

A kommunikációban is hű barátunk lesz, mert segít megtalálni a megfelelő szavakat a nehéz helyzetekben. Emiatt az Ametiszt felbecsülhetetlen értékű kristály, mikor nehéz problémákat kell megoldanunk. Különösen akkor mikor magas érzelmek irányítanak minket. Segít más emberek problémáit meghallgatni, kezelni és számukra hasznos megoldásokat ajánlani.

Segíti a kreativitást, ragyogó ötletek megtalálását a munkánk során, ezért ideális kő az íróasztalunkon. Segíthet egy jó, vagy rossz üzletet felismerni, kedvező tárgyalásokat folytatni és így jó befektetést hozni. Pénzügyi életünkben harmóniát fog hozni.

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

További információk

Medál

medál nélkül, medállal

Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Köszönöm hogy itt vagy!

Elfogadsz egy ajándékot?
100 pozitív megerősítés
ingyenes e-book
feliratkozom
feliratkozo-ablak-rozsaszin-szemuveg-e-book-image
close-link