Leteszem a cigit ásvány karkötő

/, Női/Leteszem a cigit ásvány karkötő

Leteszem a cigit ásvány karkötő

3 980 Ft

8 mm-es, Botswana achát, Unakit, Tigrisszem, Obszidián ásványgyöngyökkel

Leteszem a cigit ásvány karkötő, olyan ásványokat tartalmazz, melynek pozitív energiái segítenek a leszokásban és egyben az újjászületésben. A Botswana achát segít a függőségünktől megszabadulni, az Unakit elősegíti, hogy a káros méreganyagoktól megszabaduljunk, az Obszidián, egy lelki testőr, ami erőt ad a kihívások legyőzésében. A Tigrisszem rávilágít arra, hogy a nagy dolgok kemény munkából és kitartásból állnak.

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.
Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

Leírás

Leteszem a cigit ásvány karkötő

Leteszem a cigit ásvány karkötő, olyan ásványokat tartalmazz, melynek pozitív energiái segítenek a leszokásban. A Botswana achát segít a függőségünktől megszabadulni, az Unakit elősegíti, hogy a káros méreganyagoktól megszabaduljunk, az Obszidián, pedig egy lelki testőr, ami erőt ad a kihívások legyőzésében. A Tigrisszem rávilágít arra, hogy a nagy dolgok kemény munkából és kitartásból állnak.

Botswana achát

A szenvedély köve. Kiváló kő azok számára, akik a függőségükről szeretnének lemondani, például a dohányzásról, alkoholról leszokni. Segít megoldást találni arra, hogy a káros szenvedélyeimet könnyebben letegyem, hiszen rávilágít miért használom ezt a pótcselekvést. Szembesít a félelmeinkkel és a problémáinkkal és segít, hogy megtaláljuk a megoldást rájuk. Együtt rezeg az elménkkel, ezért a kreativitás köve is. Minden csakrához kapcsolódik, ezért a bőr gyógyítója is. Szembesít a rossz érzelmek kiváltó okával, segít feldolgozni és a helyes úton továbbhaladni.

A Botswana achát egy kiváló kő, mely kiegyensúlyozhatja a fizikai, érzelmi és szellemi energiát. Belső stabilitást ad, különösen akkor ha úgy érezzük, minden körülöttünk szétesik. Erőt és bátorságot ad a kihívások közepén és megnyugtat minket. Fokozza a koncentrációt, az elemzési készségeket és a hibák felismerését. Önbizalmat és biztonságérzetet ad. Védő és szerencsés kő, hiszen sok jó szerencse energiát vonzza. Támogatja  a pénzügyi helyzeteinknek pozitív változását. Bátorságot ad, hogy merjünk kockázatot vállalni és a céljainkat elérjük.

Unakit

A szeretet, az együttérzés és a kedvesség energiáival rezonál. Elősegíti az emberi kapcsolatokat, legyen az barátság, vagy akár az üzleti életben is hozzásegít a siker elérésében. Segít kiküszöbölni a rossz gondolatokat és a rossz szokások legyőzésében is partner.  Legyen az dohányzás, vagy bármilyen szenvedély, segít a káros méreganyagoktól és a negatív energiáktól megszabadulni. Ideális kő a gyermekek érzékeny érzelmeik számára és segít nekik visszafordulni a bánatból, csalódásból.

Segít a döntéshozatalban, az érzelmeket egyensúlyba tartja, a kő energiája megmutatja a helyes utat. Arra ösztönöz, hogy keményen dolgozzunk a siker érdekében, de mindehhez lelkesedést és örömet ad. A szívcsakrát szabályozza és segít abban, hogy nyitottak legyünk az érzelmi kapcsolatainkban. Segít megőrizni a lelki testi és a fizikai test egyensúlyát. Segít felszabadítani a haragot és a fájdalmat amit nem tudunk elengedni. Növeli a bátorságunkat, önbizalmat ad, erősíti az önfejlesztést és a saját elvárásainknak segít megfelelni.

Obszidián

A kristály egy lelki segélyszolgálat, ami segít a múltbéli traumák feldolgozásában. Egy lelki testőr, mert segít megszabadulni a szorongástól, a félelmektől, függőségtől és a haragtól. Ha ránk törne a halogatás, vagy az elszigeteltség érzése, a kő segít, az elveszett lelkünk és a fizikai világ egyensúlyának helyreállításában. Erőt ad a türelemhez és a kihívások legyőzésében.

A kő energiái arra inspirálnak, hogy a negatív szokásainkat elengedjük és racionális gondolkodásra ösztönöz. Segítenek a negatív érzelmi mintákat felszabadítani, ami szorongást okoz a kapcsolatokban. Segít, hogy elfogadjuk magunkat és növeli az önbizalmat.  Az eszünkre hallgatunk, de segít, hogy meghalljuk a szív szavát. Bátorságot ad, hogy beszéljünk a kellemetlen dolgokról, de szükséges a kapcsolatunk növekedése érdekében.

Tigrisszem

A negatív érzelmektől, mint a félelem, segít megszabadulni, majd a legmerészebb vágyainkra koncentrálni. Az önmegvalósítás köve, rávilágít arra, hogy a nagy dolgok kemény munkából és kitartásból állnak. A Tigrisszem arra buzdít, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból és bátran fedezzük fel a boldog ismeretlent. Karrierépítő pillanatokban segít, mikor a legjobb formánkat kell hoznunk, állásinterjún, meghallgatáson. Arra figyelmeztet, hogy minden álmunk bátorsággal elérhető. A függőségeket segít legyőzni és hogy erőt ad, hogy változtassunk életvitelünkön.

Kapcsolódó írás: 20 hatásos motiváció, hogy végleg letedd a cigit

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Még ez is érdekelhet: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

További információk

Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Köszönöm hogy itt vagy!

Elfogadsz egy ajándékot?
100 pozitív megerősítés
ingyenes e-book
feliratkozom
feliratkozo-ablak-rozsaszin-szemuveg-e-book-image
close-link