Rose gold káprázat ásványkarkötő

5 490 Ft

8 mm-es roppantott Hegyikristály, púder rózsaszín Jade ásványgyöngy, Rose gold színű Swarovski kristálygyöngy, Rose gold színű csiszolt Swarovski kristály és réz alapú Rose gold színű strasszos rondell.

“A célom az volt, hogy gyémántot teremtsek mindenki számára!”

Daniel Swarovski – a Swarovski világuralom alapítója

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.

Törlés

Rose gold káprázat ásványkarkötő

Rose gold káprázat ásványkarkötő,  a következő gyöngyöket tartalmazza: Jade, Hegyikristály ásvány és Swarovski kristálygyöngy.

Swarovski kristály

MINŐSÉG – LUXUS – ELEGANCIA

A Swarovski márka a tökéletesség, a legmagasabb minőség és a luxus szinonimája. A Swarovski kristálygyöngyök szigorú előírásoknak megfelelve készülnek, melytől minden ékszer időtlen eleganciával ragyog. A Swarovski kristály termékeket luxus termékeknek tekintik, de mégis mindenki számára megfizethető áron.

A Swarovski kristálygyöngyök a világ első gyöngyszemei ​​kristálymaggal és innovatív gyöngyház bevonattal.

Jade

A Jade jólétet, bőséget, szerencsét, szerelmet hoz életünkbe. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretethez és segít eggyé válni az egész Univerzummal. A nyugalom köve a viharok közepén, megnyugtatja az idegeket és a szívritmust. A támogatja a szeretetet, a megbízhatóságot és a hűséget. A Jade ásványok hatásai közé tartozik még, hogy önbizalmat és önállóságot biztosít. Az örök fiatalság kövének is nevezik, mert a nyugalom hatására csökkenti az arcizmok feszültségét, amiért a ráncok felelősek. Segítségükkel megtartjuk játékos énünket és gyermeki bájunkat.

Hegyikristály

A Hegyikristály képes minden kő hatását erősíteni. A pozitív gondolkodás, a tisztaság és a szeretet köve. Segít a kitűzött céljaink elérésében, megnyitja az elmét és megszünteti az energiablokkokat. Ezzel segítve a szabad energiaáramlást egész testünkben. Erős és tiszta kapcsolatokhoz segít minket hozzá. Egyensúlyba hoz, mivel a negatív energiát taszítja a pozitív energiát pedig vonzza.

A Hegyikristály a nehéz időkben annyi erőt képes adni, hogy a saját elvárásainkat is meghaladjuk. Ideális a problémák kezelésére, és segít megoldást találni rájuk. Gyakran használják a nyugodt pihenés elősegítésére. Bárki aki viseli a kristályt, igazságos és egyértelmű döntéseket hoz.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

 

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

Tömeg 0.03 kg
Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Tetszett ezért megosztom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: twitter