7 titok a vonzás törvényénél

A vonzás törvényének kulcsa a titok. A vonzás törvénye mindenki számára ismerősen cseng, de a kulcsa igazából a titok, aminek ha nem vagyunk birtokában, nem fogjuk tudni helyesen használni. A gondolataink és az érzelmeink frekvenciák, amelyek segítségével hozzuk létre a valóságot. Ezek a frekvenciák, lehetnek pozitív és negatív töltetű érzelmek is és csak rajtunk múlik melyiket hagyjuk eluralkodni magunkon. Egyszerűnek tűnik, de sokan nem tudjuk helyesen használni ezt az energiát. Semmilyen feszültség alatt lévő kérés, nem fog megérkezni hozzánk. Az érzelmeink helyes használata lesz a titok kulcsa. A vonzás törvénye a gyakorlatban akkor fog helyesen működni, ha betartjuk ezeket a lépéseket.

7 titok amire figyeljünk a vonzás törvényénél

1. titok – Vegyük újra kezünkbe az irányítást

Állítsuk le magunkat az áldozati bárány szerepünkről, mert ez a kezdetekhez a legfontosabb titok. Szerezzük vissza a hatalmunkat a gondolataink által, az érzelmeink felett. Ne reagáljunk a körülöttünk zajló üres drámákra. Ha valaki elítél valamiért, legyünk azzal tisztába, hogy az nem személyes, mert az csak egy felszínes bírálat. Ne hagyjuk, hogy egy alacsony energiájú ember hatalmat szerezzen felettünk. Ha bármilyen helyzetben, meg tudjuk őrizni a békénket, azt a békét ami belülről jön, akkor készen állunk arra, hogy elkezdjük használni a vonzás törvényét.

2. titok – Vigyázzunk hogyan fogalmazunk

Akarom, Nem akarom. Ez a két szó könnyen összekeverhető. Hiszen amikor azt mondjuk nem akarom elkapni ezt az influenza vírust, akkor nem szeretnénk betegek lenni, de igazából az influenza vírusra koncentrálunk. És ilyen esetben az történik, amit nem akarunk.  A vonzás törvénye szerint amire fordítjuk a figyelmünket, aszerint rezgünk és azt vonzzuk be az életünkbe. Tehát a vonzás törvénye nem ismeri azt a szót, hogy “nem” vagyis ebben a helyzetben nem az lesz a hangsúlyos és figyelmen kívül hagyja. Ezért fontos, hogy hogyan fogalmazzuk meg a kérést. Ami jelen esetben így kell hogy hangozzon. Tudom, hogy egészséges maradok. Ebben az esetben az egészséget kérjük és biztosan meg is kapjuk az Univerzumtól.

Kapcsolódó írás: A vonzás törvénye, amikor nem fog működni neked

3. titok – Írjunk egy listát céljainkról.

Írjunk le mindent amire vágyunk. Ne fojtsunk el magunkba semmit. Bármilyen őrültségnek tűnik, nyugodtan írjuk le. Akármilyen személyes fejlődés, karrierrel kapcsolatos célok, anyagi javak elérése, kalandok amiben részt kívánunk venni. Bármi amire készen állunk. Ne legyenek korlátaink és ne legyenek benne kényszerből bevállalt dolgok. Csak amire szeretettel örömmel gondolunk, na azok lesznek a mi igazi vágyaink.

4. titok – Nézzük meg milyen ellentmondásokba ütközünk

Vizsgáljuk meg milyen akadályozó tényezők merülnek fel a vágyainkkal kapcsolatban a tudatunkban. Például egy belső hang azt mondja: Nem vagyok elég jó! Ha figyelmen kívül hagyjuk ezeket a hangokat, vagyis elhisszük amit súgnak, akkor nem fogjuk tudni elérni a céljainkat, tehát vegyük komolyan őket. Minden gondolat ami szomorúvá, lehangolttá tesz minket, az egy figyelmeztető jel. Az segít nekünk abban, hogy rájöjjünk, nem vagyunk a helyünkön és megmutatja, milyen dolgokon kell valójában változtatnunk, ez is egy fontos titok.

5. titok – A korlátozó hiedelmeket vizsgáljuk meg.

Kérdezzük meg magunktól. Miért vannak? Ki helyezte a fejünkbe őket? Mit tennék máshogy, ha nem lenne ez a gondolat a fejemben? Ezeket a korlátozó hiedelmeket általában szülőtől, tanárunktól kaptuk és meggátolnak sikereink elérésében. Mikor megtaláltuk a gyökerét és rájövünk, ezek nem is mi vagyunk valójában, csak a múltunkban felruháztak vele, akkor könnyebben el tudjuk engedni őket. Ha megtaláljuk a szenvedés forrását, teljesen logikátlan lesz és törölni tudjuk elménkből.

6. titok – Győződjünk meg arról, hogy boldogok vagyunk

A boldogság magasabb rezgéseket  eredményez, így az elért siker lehetősége is nagyobb mértékű. Legyünk jelen, olvassuk el hangosan a vágyainkat. Használjuk az érzelmeinket, a gondolati világunkban, hogy könnyebben teremtsük meg az álmainkat. Az érzelmek erőteljes rezgések, amely a gondolatainkkal együtt dolgoznak és azért vannak, hogy létrehozzák körülöttünk a valóságot.

Ne a gondolatainkra, hanem az érzéseinkre hagyatkozzunk. Hiszen az érzéseinkkel érünk el mindent nem a gondolatainkkal. És ez a kulcs. Ez a legfontosabb szabály a vonzás törvényében.

7. titok – Adjuk át magunkat teljesen az Univerzumnak

Miután meghatároztuk a vágyunkat, engedjük el. Bízzunk abban, hogy az Univerzum pontosan meg fogja mutatni a helyes utat, hogy eljussunk a kívánt dologhoz. Értsük meg, hogy a megfogalmazott szándékaink a körülöttünk kreált energiáinktól fog eredményes lenni, a valóságban nem mi irányítjuk őket. Ha engedjük, hogy az eredmények áthaladjanak rajtunk, el fogunk jutni a sikerhez.

Tudnunk kell, hogy a  körülöttünk lévő események nem mindig lesznek szinkronban azzal amit kértünk, de minden lépés szolgálni fog minket és lehetővé teszi a növekedésünket.

Ha valami kellemetlen dolog történik velünk, a célunk elérése felé vezető úton, pedig mindent helyesen tettünk, akkor is higgyük el a vonzás törvénye működik. A titok abban is van, hogy az elménk az igazság elemzésének eszköze, de nem a konkrét igazság. Az igazságot érezni és megtapasztalni kell. Ha ezt megértjük és teljes lemondással abbahagyjuk a szenvedést, akkor varázslat fog történni. Mindent megkapunk amit csak akarunk. Csak a képzeletünk szabhat határt. Rá kell jönnünk, hogy semmi külső dolog nem fog örömet okozni, vagy békét hozni, amit régebben kergettünk. Hiszen azok legtöbbször, csak a megszerzés pillanatában adnak boldogságot.

Ha megérjük, hogy mi a titok, hogy az érzelmeink irányítanak mindent, és hogy a boldogság mindig belülről jön, akkor szabadok vagyunk!

Forrás