A vonzás törvénye, amikor nem fog működni neked

A vonzás törvénye egyszerűnek tűnik, de sokan nem tudják helyesen használni. A gondolataink és az általuk kiváltott érzelmeink, mind egy bizonyos frekvencián mozgó energia, amelyekkel létrehozhatjuk a valóságot. Így a megfelelő frekvencián bármit be tudunk vonzani az életünkbe. Viszont a legegyszerűbb vonzás sem fog működni, ha zaklatottak, türelmetlenek, reményvesztettek vagyunk. Hiszen a bennünk cikázó feszültség, mint egy villámhárító, megszakítja a kérést és az Univerzumhoz nem fog eljutni, vagy helytelen kérést küldünk neki. Legyünk alaposan tudatában a gondolatainknak, érzéseinknek és ezáltal vágyainknak. Gondolataink és érzelmeink rezgésének megváltoztatásával, boldogságunkat teremtjük meg.

Kapcsolódó írás: A pozitív gondolkodás 10 jótékony hatása

A vonzás törvénye hogyan működik

Ezen a világon minden energiából épül fel, a fű, a kavics, a szikla, az asztal és mi magunk is. Mivel az energia rezgés, ez azt jelenti minden ami létezik rezeg. Minden rezeg, az asztal, a hang, a fűszál és a betonfal is. A modern kori fizikusok is elismerték, hogy az energia és az anyag egy és ugyanaz. Tehát minden, akár látjuk akár nem, az nem más, mint tiszta, rezgő, örökké áramló energia. A belőlünk áramló energia, az érzelmekből származik. Az általunk kibocsátott elekromágneses rezgések hoznak létre körülöttünk minden jó vagy rossz dolgot.

Ezáltal olyanok vagyunk mint egy sétáló mágnes és mint tudjuk a hasonló, a hasonlót vonzza, ez a vonzás törvényének a lényege. 

A bolygónk legnagyobb részén, alacsony frekvenciamező van, ami az emberek által közvetített rezgésekből származik. Sokkal több a stressz és a félelem által keltette rezgés, mint az örömből fakadó rezgés. Amit érzünk azt fogjuk vonzani. A gondolatainkból eredő érzések, egy láncreakciót indítanak el és ez okozza a dolgok bekövetkezését. Érzéseink elekromágneses hullámok formájában hagyják el a testünket és mennek a közeli környezetünkön át, mindenfelé a nagyvilágba.

A jó dolgok jót, a rossz dolgok rosszat fogják magukhoz húzni, hiszen az azonos rezgésű frekvenciák egymásra találnak.

A vonzás törvénye mikor nem tud működni

Bizonyos helyzetekben, hiába kérünk, a vágyaink nem teljesednek be. Ennek egyetlen oka van. Mi magunk. Vagyis az érzelmeink felülírják minden kívánságunkat. Néhány példa, amikor a kudarc garantált:

  • nem vagyunk tudatában, gondolataink által az érzelmeinknek
  • hagyjuk, hogy a körülöttünk lévő világ irányítsa, befolyásolja a belső világunkat
  • más embereket hibáztatunk boldogtalanságunkért
  • a munkahelyünket okoljuk a nyomoruságunkért
  • bosszankodunk a befizetésre váró kötelező számlákon
  • csalódunk a gyerekeinkben, házastársunkban, körülöttünk lévő emberekben

Ha ismerősek ezek a gondolatok, akkor átengedjük magunkat a sodrásnak és valójában, nem mi irányítjuk életünket. Aki mentálisan gyenge, az hagyja, hogy a körülötte lévő világ drámája, befolyásolja a belső békéjét. Bíráljuk a körülöttünk élő embereket, a felénk küldött kritikák és az elhangzott ítéletek is, befolyásolják az érzelmi állapotunkat. Ennek pedig az a következménye, hogy egy csapdába esünk. Hiszen ha megengedjük másoknak, hogy felboszantsanak, akkor elkezdünk negatív gondolatokat kreálni. Ennek pedig a következményeként, elárasztanak a negatív érzelmek. Ez alacsony rezgésekkel jár és ezt a frekvenciát küldjük az Univerzumnak. Mintha azt mondanánk neki:

“Még nem vagyok kész a hatalomra, ezért úgy döntöttem, hogy alacsony frekvencián maradok. Nem vagyok elég érett ahhoz, hogy felelősséget vállaljak az önálló gondolkodásomért és létrehozzam a tudatos elmémet.”

Ezért van kudarcra ítélve, ha ilyen állapotban használjuk a vonzás törvényét, hiszen a tudatalattink sokkal erősebb közvetítő, mint a gondolatunk. A negatív tudatalatti érzelmeink felülírják, a pozitív kívánságainkat.

Mikor működik helyesen a vonzás törvénye

Ahogy átengedjük magunkat a szeretetnek, azonnal magasabb frekvencián kezdünk vibrálni. Közelebb kerülünk az Univerzummal való kapcsolathoz és nagyobb erőnk lesz elérni a sikereinket.

Ha a boldogságot választjuk akkor több energiánk lesz, hiszen a boldogság maga egy nagy energiabomba. Ami szétrobban körülöttünk. És ez nem spirituális szemfényvesztés, hanem tény.

Amikor jó hangulatunk van, tele vagyunk örömmel hálával, az érzelmeink magas frekvenciájú rezgéseket küldenek, amelyek csak a jó dolgokat vonzzák. Voltál már olyan ember közelébe, ahol szinte érezted ezt a pozitív vibrációt? Általában ez olyankor van, mikor egy bizonyos emberrel való találkozás után feltöltődünk. Jó volt vele beszélgetni. Sőt nevetni, mert valószínű vicces volt és jókedvű. Jól érezted magad az aurájában. Szinte beszippantott. 

Ha viszont olyan dolgot élünk át, amiben nincs örömünk, például félelem, aggodalom, bűntudat, akkor az érzelmek alacsony frekvenciájú, mágneses rezgéseket bocsátanak ki és ezek a rossz, kellemetlen dolgokat vonzzák. Ilyenkor olyan dolgokat hívunk magunkhoz, amelyek ugyanolyan alacsony frekvencián rezegnek és szintén pocsékul fogjuk érezni magunkat tőlük.

Kapcsolódó írás: A karma hatalma, hogyan vonzzuk be a boldogságot az életünkbe

Akár magas rezgésű öröm, vagy alacsony rezgésű félelem, amit rezgések formájában kisugározunk, azt fogjuk visszavonzani. Mi vagyunk a rezgések elindítói, tehát mi vagyunk az életünk jó és rossz dolgainak irányítói is.

Energiák vagyunk. Mágneses energiák. A gondolatainkból kiinduló érzéseket irányítva bármit be tudunk vonzani az életünkbe.

Tehát ha boldogok vagyunk, magasabb rezgésszámon élünk. Figyeljünk az érzelmeinkre, legyünk az elménk mestere, vegyük át az irányítást! 

Ha tudjuk hogy mit akarunk és magas frekvencián vagyunk, akkor gondoljuk át hogy mire vágyunk valójában és meglátjuk bekövetkezik, mert megteremtettük magunknak.

Kapcsolódó írás: 7 titok, amit ne hagyj figyelmen kívül a vonzás törvényénél

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon reggel és hogy tökéletes legyen.

Ha érdekelnek az ásvány karkötők és azoknak pozitív hatásai, akkor szeretettel várunk
az oldalon található, Rózsaszín szemüveg webshopjában.

Ásvány karkötők webáruház