Howlit-Hegyikristály-Képjáspis-rozsdamentes acél ásványkarkötő

/, Női/Howlit-Hegyikristály-Képjáspis-rozsdamentes acél ásványkarkötő

Howlit-Hegyikristály-Képjáspis-rozsdamentes acél ásványkarkötő

4 980 Ft

8 mm-es Howlit, szürke Képjáspis, roppantott Hegyikristály, rozsdamentes acél fém strasszos köztessel, rozsdamentes acél medáltartóval és “Happy” feliratú medállal.

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.
Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

Cikkszám: 10717 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Howlit-Hegyikristály-Képjáspis-rozsdamentes acél ásványkarkötő

Howlit-Hegyikristály-Képjáspis-rozsdamentes acél ásványkarkötő, 8 mm-es ásványokból.

Howlit

A Howlit a tudatosság köve. Nyugtató hatása van, a párnánk alá téve segít a nyugodt alvásban, mert lecsillapítja a felpörgött gondolatainkat. Türelemre tanít és segít megfékezni a haragot, dühöt. Csillapítja az elmét, fejleszti a memóriát, erősíti a tudásszomjat, megnyugtatja a negatív érzelmeket. Nagyszerű kő, ha inspirációt, vagy motivációt keresünk és javítja a tanulási képességeinket. Segítségünkre van akkor is, ha a kommunikációban vannak nehézségeink, mert hozzásegít ahhoz, hogy könnyebben és lényegre törően tudjuk kifejezni magunkat.

Segít megszabadulni a stressztől a szorongástól, mert erős nyugtató kő. Erőt ad, hogy elengedjük a régi negatív kötöttségeket és érzelmi fájdalmakat. Megnyugtatja a zaklatott lelkiállapotot, eltávolítja a haragot, megszünteti az önzést és megakadályozza, hogy túlságosan kritikusak legyünk magunkhoz.

Hegyikristály

A hegyikristály képes minden kő hatását erősíteni. A pozitív gondolkodás, a tisztaság és a szeretet köve. Segít a kitűzött céljaink elérésében, megnyitja az elmét és megszünteti az energiablokkokat. Ezzel segítve a szabad energiaáramlást egész testünkben. Erős és tiszta kapcsolatokhoz segít minket hozzá. Mestergyógyító, élénkíti az immunrendszert. Egyensúlyba hoz, mivel a negatív energiát taszítja a pozitív energiát pedig vonzza.

A Hegyikristály a nehéz időkben annyi erőt képes adni, hogy a saját elvárásainkat is meghaladjuk. Ideális a problémák kezelésére, és segít megoldást találni rájuk. Nyugtató hatása révén, gyakran használják a stressz kezelésére és a nyugodt pihenés elősegítésére. Bárki aki viseli a kristályt, igazságos és egyértelmű döntéseket hoz.

Képjáspis

Enyhíti a félelmeket, ösztönzi a harmóniát és élénkíti a kreativitást. Ideális kő írók és művészek számára, mert segít átlendülni a blokkokon. Segít a rejtett érzelmeket a felszínre hozni, mint a bűntudat, félelem, szeretetet. Harmonikussá és türelmessé tesz minket és segít, hogy meglássuk a kis dolgokban is az örömöt. Erősíti az akaraterőt és a kitartást. Olyan energiákat ad, amelyek segítik a célok és ötletek megvalósítását. 

Erős gyógyító és tápláló energiákat hordoz, amely bátorságot és bölcsességet biztosít. Ha a Képjáspis követ meditációhoz használjuk segít a túlsúly leküzdésében, csillapítja a stresszt és a szorongást, erősíti a memóriát. Segít az önbizalom, az állóképesség és az akaraterő fokozásában.

A benne található ásványi anyagok erősíti az immunrendszerünket, a  szerveink működését és segíti az emésztési zavarokat. Enyhíti a vese, máj, lép, epe problémákat, erősíti a gyomrot és az idegrendszer betegségeit. Védő kő a szülés alatt, így nélkülözhetetlen kő a várandós anyák számára.

Rozsdamentes acél

Sokoldalú és mivel a rozsdamentes acél, az aranynál és az ezüst anyagnál is erősebb és tartósabb ötvözet, ezért az ékszeripar már egy jó ideje nagy előszeretettel használja, a vásárlók legnagyobb örömére.

  • A rozsdamentes acél nemcsak kiváló szilárdsággal büszkélkedhet, hanem gyönyörűen csillogó fémes színe, esztétikussá teszi az ékszer megjelenését is.
  • Antiallergén, ezért kiváló választás azok számára, akiknek bőre érzékeny a különböző fém alkatrészekre.
  • Erősen ellenáll a korróziónak legyen az pára, gyógyvíz, vagy akár rozsda.
  • Kevés karbantartást igényel és könnyen tisztítható, a leghigiénikusabb anyag, mert nem támogatja a baktériumok és a kórokozók szaporodását.

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

További információk

Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Köszönöm hogy itt vagy!

Elfogadsz egy ajándékot?
100 pozitív megerősítés
ingyenes e-book
feliratkozom
feliratkozo-ablak-rozsaszin-szemuveg-e-book-image
close-link