Szárnyaló boldogság nemesacél ásványkarkötő

4 790 Ft

8 mm-es kék és lila színű Jade, roppantott üvegkristály, nemesacél strasszos köztes, nemesacél medáltartó és nemesacél kolibri medál.

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.

Törlés

Szárnyaló boldogság nemesacél ásványkarkötő

Szárnyaló boldogság nemesacél ásványkarkötő, kék és lila színű jade és roppantott üvegkristályból készült.

Az ásványok feltételezett és lehetséges pozitív hatásai

Jade

A Jade jólétet, bőséget, szerencsét, szerelmet hoz életünkbe. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretethez és segít eggyé válni az egész Univerzummal. A nyugalom köve a viharok közepén, támogatja a szeretetet, a megbízhatóságot és a hűséget. A Jade ásványok feltételezett hatásai közé tartozik még, hogy önbizalmat és önállóságot biztosít. Az örök fiatalság kövének is nevezik, mert a nyugalom hatására csökkenti az arcizmok feszültségét, amiért a ráncok felelősek. Segítségükkel megtartjuk játékos énünket és gyermeki bájunkat.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

 

Rozsdamentes acél

Sokoldalú és mivel a rozsdamentes acél, az aranynál és az ezüst anyagnál is erősebb és tartósabb ötvözet, ezért az ékszeripar már egy jó ideje nagy előszeretettel használja, a vásárlók legnagyobb örömére.

 • A rozsdamentes acél nemcsak kiváló szilárdsággal büszkélkedhet, hanem gyönyörűen csillogó fémes színe, esztétikussá teszi az ékszer megjelenését is.
 • Antiallergén, ezért kiváló választás azok számára, akiknek bőre érzékeny a különböző fém alkatrészekre.
 • Erősen ellenáll a korróziónak legyen az pára, gyógyvíz, vagy akár rozsda.
 • Kevés karbantartást igényel és könnyen tisztítható, a leghigiénikusabb anyag, mert nem támogatja a baktériumok és a kórokozók szaporodását.

A kolibri madár szimbóluma

A kolibri madár az élet élvezetét és a létezés könnyedségét szimbolizálja. Ez a pirinyó madár ösztönöz minket arra, hogy fejlesszük az alkalmazkodó képességünket és ellenállóbbá váljunk, miközben játékos és optimista kilátásokat helyezünk előtérbe.

A kolibri madár ősidők óta egy totemállat. Látványa felemeli a hangulatunkat, ha rosszul érezzük magunkat. Ha kihívásokkal találkozunk, segít az optimista útkeresésben. Arra késztet, hogy megnyissuk a szívünket és ki tudjuk mutatni szeretetünket és örömünket, a szeretteink felé.

Ez a lenyűgöző madár, kicsi termete ellenére bámulatos mutatványokra képes. Óriási távolságokat tesz meg fáradhatatlanul, szinte siklik a levegőben, hirtelen tud irányt váltani de tud hátrafelé repülni is.

A kolibri szimbólum jelképei:

 • függetlenség
 • öröm és játékosság
 • alkalmazkodóképesség
 • az élet élvezete
 • a negatív hatások leküzdése
 • gyors reagálás
 • rugalmasság
 • kitartás

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

Tömeg 0.03 kg
Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm

Medál

medál nélkül, medállal

Tetszett ezért megosztom

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: reddit
Megosztás itt: twitter