Téli varázslat ásvány karkötő

//Téli varázslat ásvány karkötő

Téli varázslat ásvány karkötő

2 980 Ft

8 mm-es roppantott Hegyikristály angyalka, ásványgyöngyökből, strasszos fém köztessel, türkizkék roppantott üveggyöngy és kékeszöld tekla gyöngy.

Hogyan válassz méretet?

Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá kb. 1-1,5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros és kényelmesen laza legyen számodra. A hozzáadott érték 1,5 cm-nél ne legyen nagyobb, így a felsorolás között, meg fogod találni a számodra tökéletes méretet.
Példa: a csukló méreted, szorosan mérve, 15,8 cm, akkor a 17 cm-es karkötő lesz számodra az ideális választás.

Az ásványkarkötők természetes ásványokból készültek és erős gumis damilra vannak fűzve. Mivel nincs két teljesen egyforma ásványgyöngy, ezért a gyöngyök mintája és színe, apró eltérést mutathat a képen látott gyöngyökétől.

De ettől lesz teljesen egyedi és különleges, a Te karkötőd is, hiszen pontosan ugyanilyen senkinek sem lesz!

Cikkszám: 10880 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Téli varázslat ásvány karkötő

Téli varázslat ásvány karkötő a következő gyöngyöket tartalmazza: Hegyikristály angyalka, roppantott üveggyöngy.

Hegyikristály

A Hegyikristály képes minden kő hatását erősíteni. A pozitív gondolkodás, a tisztaság és a szeretet köve. Segít a kitűzött céljaink elérésében, megnyitja az elmét és megszünteti az energiablokkokat. Ezzel segítve a szabad energiaáramlást egész testünkben. Erős és tiszta kapcsolatokhoz segít minket hozzá. Mestergyógyító, élénkíti az immunrendszert. Egyensúlyba hoz, mivel a negatív energiát taszítja a pozitív energiát pedig vonzza.

A Hegyikristály a nehéz időkben annyi erőt képes adni, hogy a saját elvárásainkat is meghaladjuk. Ideális a problémák kezelésére, és segít megoldást találni rájuk. Nyugtató hatása révén, gyakran használják a stressz kezelésére és a nyugodt pihenés elősegítésére. Bárki aki viseli a kristályt, igazságos és egyértelmű döntéseket hoz.

Harmonikus rezgéseinek köszönhetően, pozitív hatást gyakorol minden csakrára és tisztítja az aurát.
Nagyon hasznos kő a negatív energiák és az elektroszmog ellen. A kristály minden olyan energiát erősít, amellyel kapcsolatba lép, beleértve az összes ásvány energiáját is és folyamatosan továbbítja azt, a Föld elektromágneses mezejébe.

A Hegyikristályt gyógyító kőnek is nevezik, különleges gyógyító képességei miatt. A kristálynak pozitív hatása van minden szervre és stabilizálja a vérnyomást, a keringést és az idegrendszert. Tisztító és gyógyító hatása van az artériákra és az erekre. Megnyugtatja az idegrendszert, miközben stabilizálja a szív és az érrendszert. Nyugtató hatással lehet a fejfájásra, a hátfájásra, a végtagok fájdalmára és a menstruációs panaszokra. A különböző bőrbetegségekre is jótékony hatással van, de még a túlsúly is könnyebben korrigálható vele. Az elzsibbadt testrészek újra aktiválódnak, erősödnek, az emésztési problémákat gyógyítja.

Tudtad?
Az amerikai indiánok, Hegyikristályt helyeztek el a csecsemők fekhelyében, hogy megvédjék őket minden gonosztól. A buddhisták, hisznek a kristály erejében, hogy meditálás során, teljes megvilágosodást kapnak tőle.

A hegyikristály a hét csakra központi köve.

Az ásványok hatásairól, még többet, ezen az oldalon olvashatsz.

Ha szereted a pozitív gondolatokat, csatlakozz a Rózsaszín szemüveg facebook oldal táborához is. Ott napi szinten pozitív megerősítéseket találsz, ami segít, hogy a napod jól induljon és hogy tökéletes legyen.

Kapcsolódó írásunk: A kiegyensúlyozott csakra 7 jellemzője

További információk

Méret

14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm