A szerelmes férfi 15 árulkodó testbeszéde

A szerelmes férfi sokszor nem egyértelműen jelzi hogy szerelmes. Mi nők, úgy gondoljuk, ha nem halljuk elégszer, azt a szót hogy “szeretlek”, akkor meg vagyunk róla győződve, hogy társunk nem is szeret minket. A férfiak nehezen fedik föl az érzéseiket, mert úgy gondolják, hogy az nem férfias, vagy nem szeretnének ezzel gyengének, sebezhetőnek tűnni. Eszünkbe se jusson rögtön arra gondolni, hogy nem szeret. Egy bimbózó kapcsolatban,  vagy a kapcsolatunk elején, mikor még bizonytalanok vagyunk a társunk érzéseibe, figyeljünk a szerelmes férfi testbeszédére, hiszen az nagyon sok mindet elárul róluk.
Kedvenc Karinthy idézetem elég beszédes, a nő és a férfi bonyolult viszonyáról:

“ Férfi és nő. Hogyan érthetnék meg egymást? Hiszen mind a kettő mást akar – a férfi a nőt – a nő a férfit! “

A szerelmes férfi árulkodó testbeszéde

1. A szerelmes férfi keresi a tekintetedet

Ha téged figyel az nem véletlen. Belefeledkezik a látványba, mert vonzónak talál. Úgyhogy ha a tekintetek összetalálkozik, akkor az egy elég biztos jel.

2. Utánozó mozdulatok

Beletúrsz a hajadba, ő is végigsimít rajta. Keresztbe teszed a karod, ő is utánoz benne. Ha egy velünk szemben levő személynek leutánozzuk a mozdulatait az annak a jele, hogy nem közömbös számunkra. És ha egy férfinak, te nem vagy közömbös, akkor az azt jelenti, hogy szándékai vannak veled.

Az igazi férfi 10 imádnivaló tulajdonsága

3. A szerelmes férfi megfogja a kezed

Bárhova mentek  a szerelmes férfi megfogja a kezed és ez annak a jele, hogy nyilvánosan is felvállal téged. Ez a mozdulat szinte egy üzenet a külvilágnak: “Látjátok ő az enyém!” és ezt büszkeségből így is gondolja.

4. A szerelmes férfi a nő jelenlétében kihúzza magát

A férfi ha imponálni szeretne a lánynak, akkor minél nagyobbnak, erősebbnek szeretné mutatni magát. Ez a szerelmes férfi, tipikus testbeszéde. Ez pedig azt eredményezi, hogy szíve választottja mellett, Herkulesnek képzeli magát, pusztán azért hogy vedd észre! Ez bájos, mert téged szeretne ezzel is meghódítani.

5. A szerelmes férfi megérint

Ha véletlennek tűnik, az is egy szándékos, szerelmes férfi mozdulat. Mindegy is, mert ha szeretne megérinteni, akkor keresi a közelségedet és ez is annak a jele, hogy kedvel téged. Jól érzi magát melletted és vágyik arra, hogy a közelebb kerüljön hozzád.

6. A szerelmes férfi felhív telefonon

Miért hív fel? Talán azért, mert eszébe jutottál! Hoppá! Tuti bírja az aurádat. Egyértelmű jel!

7. Pótcselekvést végez

A szerelmes férfi, mikor beszélgetés közben, valamit babrál a kezével, akkor kapaszkodót keres. Számára ez egy közeli intim pillanat és keresi a szavakat. Egy férfi csak akkor ilyen zavarodott, ha fontos neki a lány és nem szeretné elszúrni, vagy elveszíteni.

8. A szerelmes férfi, figyel rád, mikor mesélsz

A szerelmes férfi, figyelme teljesen rád irányul és nem a telefon képernyőjét görgeti, miközben mesélsz valamit, akkor biztos hogy szeret. Igaz ha ezt zavarában pótcselekvésként teszi, mint feljebb szó volt róla, abban az esetben megbocsájtható, mert akkor is jelentesz neki valamit.

9. A szerelmes férfi ajándékot vesz

Ha meglep valamilyen ajándékkal, az semmi másnak a jele, csak annak, hogy figyelmes veled. Valahol eszébe jutottál és örömmel, boldogan vásárol neked valamit. A szerelmes férfi minden alkalmat megragad, hogy elhalmozzon meglepetésekkel. Nem az ajándék értékén van a hangsúly hanem a szándék a fontos.

Ez az 5 szeretetnyelv a boldog kapcsolat titka

10. Szeretnek a barátai

Ha szemmel láthatóan bírnak a haverjai, az is azért van, mert csupa jót mesélt rólad. A barátok pedig látják milyen boldoggá teszed őt és ezért elfogadnak és szeretnek téged. A szerelmes férfi kicsit sokat is mesél szíve választottjáról, hiszen minden gondolata te vagy!

11. A szerelmes férfi üzenetet küld

Ha ok nélkül rád ír, az is annak a jele, hogy beköltöztél a gondolataiba. Hiányzol neki és valahogy kapcsolatba szeretne veled lépni. A leggyorsabb és a legegyszerűbb módja az, hogy a szerelmes férfi megörvendeztet egy rövid üzenettel. Te pedig a csipogástól összerezzensz. Hát persze, hiszen felér egy szerelmi vallomással! Még akkor is ha csak annyit kérdez: Hogy vagy?

12. A szerelmes férfi segít neked

Megkérdezi mit segíthet, vagy kérés nélkül is észreveszi, hogy kilazult egy csavar és már javítja is. Vagy fölajánlja, hogy elkísér mikor hivatalos ügyeket kell intézned. Szóval ha bármilyen munkában is a partnered, akkor biztos lehetsz benne, hogy fontos vagy neki.

7 biztos jel, hogy a pasi szerelmes beléd ( és te is belé )

13. Meg tudod nevettetni

Ha nevet a vicceiden és a nevetése őszinte, vagy mikor egy butaságodon nem gúnyolódik, hanem humorral reagál rá. Szóval, ha meg tudod nevettetni, nyertél! Vagyis elvarázsoltad!

14. A szerelmes férfi rád mosolyog a csók után

Ha megcsókol és utána rád mosolyog, egyértelmű, hogy élvezi a társaságodat. A mosoly amúgy is egy nagyon kedves gesztus. Mi sem tudnánk, egy olyan személyre mosolyogni őszintén, aki közömbös számunkra. Úgyhogy ez is egy árulkodó jel.

75 őszinte megerősítő kérdés pároknak

15. Mesél magáról

A szerelmes férfi ha megnyílik előtted, akkor a bizalmába fogadott. Ha mesél a vágyairól, az álmairól, a múltjáról, akkor megbízik benned. Ha pedig megbízik benned, akkor biztos hogy nem egy futó kapcsolat vagy számára.

Na mit szólsz! Szép kis szerelmi vallomás jött össze! Csak nem kiderült, hogy odáig van a kiválasztottad érted!
Fontos vagy neki, nagyon szeret, csak nem tudja szavakba önteni.

Ha kételkedünk jusson eszünkbe, hogy a szerelmes férfi sokszor nem szavakkal, hanem tettekkel és testbeszéddel közli velünk, hogy készen áll velünk, egy komolyabb kapcsolatra.

Ezek az írások is érdekelhetnek:
Szerelmi bánat ellen 10 hatásos lélekbalzsam

Az önbizalom erősítésének 13 technikája

A közösségi médiákban is követheted az írásainkat.