Az ikerláng kapcsolat 7 elementáris lépcsőfoka

Az ikerláng kapcsolat azonnal felismerhető, oly módon, hogy a találkozás pillanatában mindkét fél azonnal érzi, hogy földrengésszerűen meg fog változni az élete. Az ikerláng kapcsolat másik jellemzője, hogy a találkozás csak akkor jön létre, ha már mindkét fél megtalálta önmagát és a belső harmóniáját. Ha úgy találkoztok, hogy egyik lélek még nincs készen, akkor a kezdeti kapcsolat, elváláshoz vezet, hogy később, a belső egyensúlyt megtalálva kiteljesedhessen.

Az iker lelked, olyan személy, aki fizikai, érzelmi, szellemi és lelki szinten azonnal rád lesz hangolva. Egy olyan lelki társ, aki barát és tanítód lesz egyben. A lelki fejlődésed tanítója lesz, aki legmélyebb vágyaidat, igényeidet, félelmeidet, tükrözi.

A görög mitológia szerint, Platón egyik történetéből az derült ki, hogy az emberek kétneműek voltak, eredetileg két fejük volt, négy karjuk és négy lábuk. Emiatt olyan erősek voltak, hogy azzal fenyegetőztek, hogy legyőzik az isteneket. Ezért Zeusz a főisten, haragra gerjedt és kettéválasztott minden embert, így a testüket, lelküket is szétszakította. Azóta keresi mindenki a másik felét…

Azt mondják, ha megtaláljuk a szétválasztás előtti testünk és lelkünk párját, akkor újra megtapasztaljuk a teljesség érzését. Mert ikerlelke mindenkinek csak egy van és nem mindenki olyan szerencsés, hogy ebben az életében meg is találja őt. Az ikerlelked a tükörképed lesz, felfedezed benne saját magad, látod benne a jóságodat, de a saját hibáidat is, amit nagyon nehéz lesz elviselni. Az ikerláng kapcsolat nem feltétlenül szerelmi kapcsolatot jelent, lehet az ikerlelked egy őszinte barát, de akár egy családtag is.

Az ikerláng kapcsolat tipikus jellemzői

  • A találkozáskor egy déjá vu érzésed támad, hogy már ismered ezt a személyt, már találkoztatok valahol.
  • Tudod, hogy fontos szerepet fog játszani az életedben, ugyan azt még nem tudod, hogy hogyan és miért.
  • Azonnal egy intenzív kapcsolat jön létre, ami nagyon megrázó mindkettőtök számára.
  • Úgy érzed, megérkeztél, egész életedben őt kerested és végre hazataláltál.
  • Minden találkozásnál érzed, meg kell érintened, mert olyan erős az energiamezőtök.
  • Egymás által jobb emberré, érettebbé, bölcsebbé teszitek egymást.
  • Azonnal érzitek társatok hangulatát, mert nagyon erős az empátiátok.
  • Rendszerint egyikőtök lelkileg érettebb, mint a másik.
  • Az ikerlelkek nem próbálják meg megváltoztatni egymást.
  • Együtt magasabb célt szolgáltok, akár lelkileg, akár társadalmilag.

Az ikerláng kapcsolat 7 viharos lépcsőfoka

1. A találkozás

A találkozásba beleremeg a föld. Ez egy spirituális ébredés, a szívcsakrák megnyílnak és mindkét lélek határozottan egybeolvad. Hiszen a szellemük másik fele, közös energiákkal, közös energiamezővel. Ami olyan erős vonzalmat hoz létre, hogy mindig az érintkezést keresik egymással.
Ennek a fázisnak az a célja, hogy rájöjjenek mindketten, hogy küldetésük van, hogy egymást segítsék magasabb szintre emelni.

2. Próba

A kezdeti spirituális ébredés kezd elhalványulni, mert az egó előtérbe kerül mindkét fél részéről. Megpróbálják ezt a kapcsolatot belepasszírozni egy múltbéli sablon kapcsolatba. Belső konfliktusok alakulnak ki, meg akarják változtatni a másikat, hogy a kapcsolatuk jól működjön. Ez kibillenti őket, az egyensúlyukból és elkezdik a másikat kritikus szemmel figyelni.
Ennek a fázisnak az a célja, hogy az eddigi kapcsolati hibák felszínre kerüljenek és meg tudják tisztítani őket.  Így az ikerláng kapcsolat visszanyeri, tiszta, kezdeti energiáját és elérnek arra a szintre, amelyen a szétválás pillanatában voltak.

3. Krízis

Rájönnek két lehetőség van, vagy az egót utasítják el, vagy egymást. Az egót, a vágyakat, egy magas frekvenciájú szeretet öleli át, és ez oda vezet, hogy feszültek, idegesek lesznek és szinte ellenségekké válnak. A félelem annyira elhatalmasodhat rajtuk, hogy mély érzelmi kitöréseket, dühöt, szomorúságot, fájdalmat éreznek. át kell engedni ezeket az érzéseket és el kell engedni őket. Az ikerláng kapcsolat eme fázisban is van találkozás, vallomás, megbocsájtás. Ezek a találkozások erősítik a tudatosságot, ami erősíti az energiamezőket.
Ennek a szakasznak az a célja, hogy az ellentmondások ellenére, megerősíti a két lélek közötti szeretetet és magas szintű tudatosságot teremt. Megélik a mentális és az érzelmi test gyógyulását mindketten.

4. Eltávolodás

Az emberi egó győz, a túlélési mechanizmusok beindulnak, ennek a következményei pedig, ellenállás, manipuláció, harag, büntetés, ítélkezés. Túlcsordul a lélekszintű fájdalom és a felek eltávolodnak egymástól. Ez az egyik vagy mindkét felet arra készteti, hogy visszavonuljon. A félelem és az értelmetlenség leblokkolja a kommunikációt közöttük. Az egyik fél ilyenkor próbálja a kezdeti harmóniát visszaállítani, de sikertelenül.
Ennek a fázisnak a célja, hogy mindkét félnek segíti az egyéni gyógyulását és spirituális test megérését. Ha nincs meg az egység, mert még az egyik fél nem érett meg erre a kapcsolatra érzelmileg, akkor külön külön kell ezt megélniük, és az eltávolodás pont ebben segít nekik.
Ez az ikerláng kapcsolat, legnehezebb fázisa, ebben az egó elleni harcban. Itt a legtöbb ikerlélek elválik, nem tud továbblépni a többi fázisba, ahol végleg kiteljesedhetne a kapcsolat.

5. Megadás – Átadás

Az ikerláng kapcsolat megadásra kerül, mert rájönnek, hogy ez az egyesülés, egy földöntúli védelem alatt áll. Ahhoz hogy ez létrejöjjön, mindkét félnek el kell érnie a teljes megtisztulás, elfogadás állapotát, hogy a harmónia megtörténjen. Itt az együttérzés energiája visszatér, és erősíti a kapcsolatot. Ez a feltétel nélküli szeretet, sokszor előjön a kreativitásban, művészetekben. Ilyenkor kiteljesedhet a másik, írásban, zenében, tanításban, bármilyen kreatív tevékenységben.
Ennek a fázisnak a célja, hogy elengedjék az egót, és rájöjjenek minden okkal történik, minden akkor jön, amikor eljött az ideje.

6. Megvilágosodás

Az egó meghal és a földöntúli energia elárasztja a fizikai testet is. Ez a spirituális felébredéshez vezet, ez a ragyogás, a szeretet áramlásának szakasza. A felek érzelmileg és mentálisan is elérkeznek a spirituális világ teljes megértéséhez, megvalósítják önmagukat. Új kreatív, gyógyító képességek élednek fel, amelyekkel már másokat is szolgálnak.
Célja a földöntúli szeretetnek a folyamatos szabadon áramoltatása, a munkájukon keresztül, ami olyan magas szinten vibrál, hogy segíti más emberek felébresztését is.

7. Az ikerláng kapcsolat harmóniája

Mindkét fél felébredt, összejönnek a fizikai világban, hogy energiájuk összekapcsolják és áramoltatni tudják, nagy dinamikával, egymás és mások felé. Ez a feltétel nélküli szeretet energiája, ami megnyitja a saját és mások szívét is. Célja, hogy amiért a világon vannak, a küldetésük beteljesüljön.

Ez ellen tehetünk bármit, aki az ikerlelked, az nem fog megrémülni a köréd épített falaktól. Minden energiájával azon lesz, hogy ezt lerombolja és tudja, hogy a legjobb dolgokért a legnehezebb küldetéssel kell megbirkóznia. Elküldheted, nem vehetsz róla tudomást, de ő nem fog tágítani, mert tudja, hogy a fal mögött valami nagy csoda lapul, az a csoda ami te magad vagy!
És tudja, mert érzi ha a kettőtök energiája egyesül, akkor megállíthatatlanok lesztek. A küzdelem jutalma pedig az a csoda lesz, ami nemcsak a ti életetek része, hanem a fénye a külvilág felé is megcsillan. Járj nyitott szemmel, mert ikerlelked ott van valahol az Univerzumban.

Egy dolgot ne tegyél, ne keresd! És eljön hamar meglátod… ha ez volt a sorsotok.

A lelki béke fejlesztéséhez 10 hatékony tipp

Forrás