A frekvenciád emelésének 13 egyszerű módja

a frekvenciád emelésének egyszerű módja

A frekvenciád emelésének 13 egyszerű módja

 

A frekvenciád emelésének számos nagyon egyszerű módja van, amivel visszafordíthatatlanul boldogabb életed lesz. Az Univerzumban minden energiából áll, amely különböző frekvencián rezeg. Ha körbenézünk ott ahol éppen vagyunk, bármire tekintünk az nem más mint egy állandóan rezgő energia. Még a szilárdnak tűnő dolgok is vibrációs energiamezőből állnak.

Látsz egy fát? Rezeg. Látsz egy kutyát? Rezeg. Hallasz egy dallamot? Rezeg. Ezeket a rezgéseket frekvenciában mérik. Még a gondolataink által keltett érzelmek is egy bizonyos frekvencián rezegnek. Ha szomorúak, mérgesek, türelmetlenek vagyunk, az egy alacsony frekvencia, viszont ha örömünk van, boldogok vagyunk és nevetünk, az egy magasabb frekvenciára emel minket. Minél magasabb ez a rezgés, annál boldogabbak leszünk.

Viszont alacsony vibrációba kerülünk, a korlátozó hiedelmeinkkel, a mérgező kapcsolatainkkal, a félelmeinkkel, aggodalmainkkal. Ha szomorúak, fásultak, reményvesztettek, betegek vagyunk ez mind az alacsony frekvenciánkra hívja fel a figyelmet. És ez jó is, mert figyelmeztet minket, hogy változtassunk az életünkön! Ahogy emeljük a frekvenciánkat azonnal egy magasabb életminőségre adunk esélyt. 

A frekvenciád emelésének 15 meglepően egyszerű módja

 

1. Légy hálás

A hála nagyszerű módja annak, hogy boldogabbnak érezzük magunkat és azonnal nagyon pozitív rezgést indít el bennünk. Hiszen nem arra koncentrálunk ami nincs, hanem megköszönjük azt ami elegendő az életünkben. Napközben is hangosan mondjuk ki a dolgokat amiért hálásak vagyunk és abban a pillanatban amikor ez bekövetkezik. A hála pillanatában tapasztalt megnyugtató és bátorító érzés, balzsam lesz a lelkünkre.
Kapcsolódó írás:
A hála 7 pozitív hatása az életünkre
25 remek dolog amiért hálásak lehetünk

2. Sétálj mezítláb a szabadban

Engedjünk az anyaföld csábításának és sétáljunk néha a szabadban mezítláb. Egy füves parkban, vagy egy homokos vízparton, próbáljuk ki a lábbeli nélküli járást is. Olyan akupunktúrás pontokat fogunk érinteni, amely azonnal megnyugtatja az idegrendszerünket. Mivel felpezsdíti a vérkeringést, ezért rengeteg energiát ad nekünk és még az anyaföld pozitív energiáját is magunkba szívjuk.

3. Olvass inspiráló idézeteket

Az idézetek mindig figyelmeztetnek az élet fontos dolgainak értékelésére, de nagyszerű emlékeztető a Vonzás törvénye működésére is. Ezek az idézetek segítenek jobban érezni magunkat a bőrünkben, mert erőt, támogatást, visszaigazolást adnak nekünk.
Kapcsolódó írás:
Boldogság idézetek, melyek bearanyozzák a napjainkat
Ne add fel idézetek, mert mindig van remény

4. Mosolyogj

A mosolygás kevesebb izommunkát kíván, mintha gondterhelten ráncolnánk a homlokunkat, ezért természetes módon növeli a rezgést. Pozitív hatással lesz a hangulatunkra, csökkenti a stresszt és a feszültséget bennünk.

5. Ölelj meg egy számodra kedves személyt

Az ölelés pillanatában oxitocin áramlik a testünkben, ami egy szeretet hormon. Nyugtatja az idegrendszert, csökkenti a stressz szintet, erősíti az immunrendszert, javítja a szív egészségét és azonnal jobban érezzük magunkat. 
Öleljük meg párunkat, gyermekünket, kollégánkat, háziállatunkat és élvezzük, hogy magasabb rezgésre kapcsoltunk.
Kapcsolódó írás: Az ölelés gyógyterápia, 9 ok hogy gyakrabban tegyük

6. Igyál egy pohár vizet

Mindig ügyeljünk arra, hogy igyunk elég vizet, mert így segítünk szervezetünknek megszabadulni a méreganyagoktól. A toxikus anyagoknak komoly jelentősége van a rezgésünkre, ezért mindent meg kell tennünk, hogy könnyen megszabaduljunk tőlük.
Kapcsolódó írás: A víz pozitív hatása az emberi agyra

7. Hallgass zenét

Tudtad hogy a zenehallgatása képes megváltoztatni még a sérült DNS-ünket is?
Az 528 Hz hangfelvételről bebizonyosodott, hogy a szeretet, a béke és az egészség energiájával rezonál. John Lennon is ezt használta fel mikor megírta az Imagine című számát. Hallgasd meg és győződj meg róla te is, ahogy még a szíved is beleremeg!
John Lennon – Imagine

8. Egyél minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt

Minél inkább feldolgozatlan az étel, annál jobban emeli a rezgést.
Néhány étel magasabb frekvencián rezeg, pl bio zöldségek-gyümölcsök, míg a feldolgozott élelmiszerek nagyon alacsony frekvencián rezegnek. Egy gyorsétkezdei hamburger például nullához közeli frekvencia értéken mozog. Az ételt naponta többször bevisszük a szervezetünkbe, egyértelmű, hogy hatással van a rezgésünkre is. Ezért nézzük meg jól, mivel tápláljuk magunkat.

9. Olvass el egy könyvet

Az olvasás segít megszabadulni a feszültségtől, ami negatív irányba tolná el a frekvenciánkat. A könyv a jelenbe tart, esélyünk sincs rágódni a múlton, vagy aggódni a jövőn. Kikapcsol, feltölt és ha ez egy regény, akkor egy csodálatos fantázia világba visz, ha pedig egy motivációs könyv akkor fejlődhetünk általa.

10. Lélegezz mélyen

Az extra oxigén energiát ad, megnyugtat és segít az univerzális energiához való kapcsolódáshoz. Lélegezzünk mélyeket, hogy minél több oxigént kapjanak a sejtjeink. Egész nap rohanunk, szorongó, stresszes állapotban vagyunk. Üljünk le, csukjuk be a szemünket és lélegezzünk mélyeket. Ez a napi 10 perces mini meditáció örökre megváltoztatja az életünket.
Kapcsolódó írás: A meditáció 13 tudományos előnye

11. Táncolj otthon a kedvenc zenédre.

Légy aktív. Bármilyen mozgásforma növeli a rezgést, legyen az futás, gyaloglás, vagy csak főzés közben egy tánc. Minél boldogabbnak érezzük közben magunkat, annál inkább vonzzuk magunkhoz a boldog élményeket, hiszen a sport, vagy a tánc közben magasabb frekvenciára kapcsolunk.

12. Vegyél egy relaxáló fürdőt

Egy forró fürdő relaxál, megnyugtat, segít ellazítani az izmokat. Ha náthásak vagyunk, a betegség legyőzésében is segít. Mivel megemeli a testhőmérsékletünket, úgy működik, mint a jótékony láz, segít elpusztítani a vírusokat, amelyek levettek a lábunkról minket. Egy nehéz, fárasztó nap után, biztos hogy feltölt minket, amit még aromaterápiával is tudunk fokozni.

13. Találkozz olyan barátokkal akik nem húznak le, hanem feltöltenek

Az őszinte baráti kapcsolatok, mindig nagy hatással lesznek az életünk minden területére. Ők azok az emberek akik támogatnak minket a bajban, segítenek ha szükségünk van rá és barátokkal lehet a legjobban, kortól függetlenül hülyülni is! A velük töltött boldog percek, biztos hogy emelnek a hangulatunkon.
Kapcsolódó írás: 75 legszebb barátság idézetek

Amikor emeled a rezgést, magasabb frekvenciára váltasz. Ez olyan új lehetőségeket és valóságokat kínál, amit esetleg még nem tapasztaltál meg. Minél jobban növeled a rezgést, a szív energiája annál jobban igazodik az Univerzum energiájához, amely egy boldogabb és tudatosabb jövőt hoz el neked.

Ha tetszett ez az írás szeretettel várunk a Rózsaszín szemüveg facebook oldalon is, ahol napi, pozitív megerősítéseket találsz.

Ha pedig az ásványkarkötők pozitív hatásaival ismerkednél, arra is van lehetőséged.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: twitter
Twitter